מידע שימושי מגבת / חלוק-מגבת עם כיתוב אישי

• הוסף לסימניות
היי,
מכירות מקום בבני ברק שעושים מגבת עם כיתוב אישי?
לא מדי יקר, אבל כן זריז (נזכרתי באיחור, אני צריכה את זה לסופשבוע הקרוב..)
אשמח מאד להמלצות!
תודה.

• הוסף לסימניות
ברחוב רבי עקיבא 12 לא זוכרת את שם החנות
עשינו שם ונהננו מאוד
חלוק עולה בין 65-110 תלו במבצעים
רקמה אם החלוק משם, 5 שח לאות, ואם לא 7 שח לאות.
לב עולה 15 שח
פתוחים כמו כל החנויות הבני ברקיות
10-2
17-20

• הוסף לסימניות
תודה רבה! וכמה זמן לוקח מההזמנה עד שזה מוכן?

• הוסף לסימניות
לי לקח יום וחצי
הגעתי בבוקר
ולמחרת בצהרים היה מוכן

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי מגבת גדולה לבת מצווה עם רקמת שם.
הייתי צריכה מהיום להיום.
הזמנתי אצל אהרון רובינשטיין בשעה 1:00 בצהריים.
בשעה 5:00 כבר היה מוכן, רקום, סגור ומעוצב...
יש שם מבחר מגבות צבעוני ורחב, גם פנים, ידים, רחצה וחלוקי מגבת.
נהנתי.
ממליצה.

• הוסף לסימניות
יש את אותיות בהשומר פינת ר"ע.
היינו מרוצים, רק זה לקח יותר זמן - גם לא היינו לחוצים ולא היה לנו בעיה לחכות.
לא ניסינו לבקש שזה יהיה מהר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה