מגב דו צדדי לחלונות

• הוסף לסימניות
יש למישהו נסיון עם זה?
זה באמת יעיל? או שנהרס אחרי שימוש חד פעמי?
יש לי חלונות שאין גישה לצידם החיצוני כי הסורגים חוסמים.
היכן הכי טוב לקנות?

• הוסף לסימניות
להורים שלי היה. הרעיון חמוד (וי"א מגניב, אך יש נמנעים ומפני כבוד המקום והשואלת הוכנסו אחר כבוד להסגר).

בתכל'ס, לא מאוד פרקטי.

(מדובר על לפני כמה וכמה שנים, יכול להיות שהיום יש דגמים מוצלחים יותר.

• הוסף לסימניות
במילה אחת, חבל על הכסף, או עוד מוצר מיותר בבית.
ולגבי ניקוי חלונות: יש לך אפשרות להחליף בין הכנפיים? אם כן פשוט שמה חצי כנף על כנף מנקה חצי מאחורה מזיזה לצד בשני ומנקה את החצי השני.

• הוסף לסימניות
הרעיון חמוד. הביצוע לוקה בחסר.
באופן כללי - די חבל על הכסף

• הוסף לסימניות
אתן מדברות גם על המגב הדו"צ של רב מגב טי-רולר? כי גם אני מתעניינת.

• הוסף לסימניות
נסיוני היה עם הכחול הקטן-מגנטי לא של רב מגב

קבצים מצורפים

• 715955.jpg
    KB 16.8 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
אין לי אפשרות להחליף בין הכנפיים (לקח לי זמן עד שהבנתי מה הכוונה כנפיים:p) כשמתי את הסורגים לא חשבתי על הבעיה, ועכשיו החלונות מלוכלכים עוד מהגשם האחרון..
אני חוששת שהמגב הוא הפתרון היחיד.
למה זה לא יעיל?
לא מנקה מספיק טוב? לא מגיע למקומות? המגנט לא חזק דיו?
חברה אמרה לי שהיא קנתה שנה שעברה ברמי לוי בערב פסח ב10 שקל. אבל בחיפוש ברשתות קניות מציעים ב44 בערך כולל משלוח.

• הוסף לסימניות
לי יש את הרב מגב של טירולר דוקא מומלץ אם כי שאין לוותר על שטיפת החלונות באמבטיה פעם בכמה זמן אבל לניקוי שבועי אני מסתדרת מצוין והחלון יוצא ללא רבב

• הוסף לסימניות
אם יודעים/לומדים איך לעבוד איתו לא משאיר רבב מה שלי מפריע שאת המסגרת הוא לא מנקה אז לעיתים רחוקות אני רוחצת אותם במים באמבטיה אבל הזכוכית מתנקה פיקס שימי לב שאחרי הזכוכית יש לנקות את המסילות כי החומר יורד לשם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה