מדריך מגדל ביטלה את האפשרות לקבל 0.4% דמי ניהול בקופ"ג להשקעה ובקרן השתלמות

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אולי מספיק??
למה ????
אם הסוכנים עדיין ממשיכים בדרכיהם להשפיע על אנשים תמימים לשנות את סוג ואופן חסכונותיהם במסווה של דאגה לציבור,
למה שאנחנו לא נמשיך לפמפם כל הזמן מה המטרה האמיתית שלהם ולמען מי הם עובדים ????
(ואני בעיקר מתכוון לצדיקים הגדולים שמשכנעים אנשים להוציא את הכספים שהשקיעו בגמ"חים שונים לצורך נישואי צאצאיהם, ולהעביר לשוק ההון, בזמן שהסוכנים מודעים היטב לכך שהבן אדם שיושב מולם לא יוכל לעמוד בהפקדות החודשיות שיזדקק לכך לצורך נישואי ילדיו,
אינני רוצה לפתוח את הנושא של מה עדיף אם שוק ההון או גמ"ח, אני כן מתכוון לאלו שאין להם אפשרות לחתן את ילדיהם דרך שוק ההון, והסוכן מתוך בצע תאוות בצע משכנע אותו להוציא במחי שיחת טלפון את כל הכספים שכבר שם בקופת גמ"ח כשהוא יודע שהלקוח לא יצליח להשקיע בשוק ההון את הסכום הנדרש,
אני לא מדבר על מקרים חמורים יותר שסוכנים משכנעים לשנות מסלולים ותוכניות קיימות גם לרעה העיקר שהם יקבלו את העמלה שלהם.....),

אגב, אתה יודע היטב שאני לא מתכוון אליך באופן אישי, כי את ישרותך זכיתי להכיר בשיחת ייעוץ פרטית (ואני ממליץ על זה בפה מלא)

• הוסף לסימניות
למה ????
אם הסוכנים עדיין ממשיכים בדרכיהם להשפיע על אנשים תמימים לשנות את סוג ואופן חסכונותיהם במסווה של דאגה לציבור,
למה שאנחנו לא נמשיך לפמפם כל הזמן מה המטרה האמיתית שלהם ולמען מי הם עובדים ????
(ואני בעיקר מתכוון לצדיקים הגדולים שמשכנעים אנשים להוציא את הכספים שהשקיעו בגמ"חים שונים לצורך נישואי צאצאיהם, ולהעביר לשוק ההון, בזמן שהסוכנים מודעים היטב לכך שהבן אדם שיושב מולם לא יוכל לעמוד בהפקדות החודשיות שיזדקק לכך לצורך נישואי ילדיו,
אינני רוצה לפתוח את הנושא של מה עדיף אם שוק ההון או גמ"ח, אני כן מתכוון לאלו שאין להם אפשרות לחתן את ילדיהם דרך שוק ההון, והסוכן מתוך בצע תאוות בצע משכנע אותו להוציא במחי שיחת טלפון את כל הכספים שכבר שם בקופת גמ"ח כשהוא יודע שהלקוח לא יצליח להשקיע בשוק ההון את הסכום הנדרש,
אני לא מדבר על מקרים חמורים יותר שסוכנים משכנעים לשנות מסלולים ותוכניות קיימות גם לרעה העיקר שהם יקבלו את העמלה שלהם.....),
כי יש סוכנים טובים
ולא מכובד לנסות ללכלך על השני
בשביל להגיד אני צודק
אגב, אתה יודע היטב שאני לא מתכוון אליך באופן אישי, כי את ישרותך זכיתי להכיר בשיחת ייעוץ פרטית (ואני ממליץ על זה בפה מלא)
מצטרף בפה מלא

• הוסף לסימניות
רבותי אולי מעז יצא מתוק הגיע הזמן להקים בית השקעות אנ"ש סטייל יש חסד
שבו רק המחיר מדבר
ולהפסיק להיות תלויים ברחמי אחינו הטועים

• הוסף לסימניות
למה אי אפשר לעשות קבוצת רכישה לדמי ניהול נמוכים?

אני חושב שזה רעיון לא רע, פשוט לעבור חברה חברה, ולהציע לה האם הם רוצים כמה מאות לקוחות בבת אחת!

אפשר להעמיד בראש איזה מישהו שיחתום על חוזה שאסור לו לקבל שום הנאה במישרין או בעקיפין מהחברה שאצלה הכסף יופקד, וכן להחתים את החברה, ולשלם לאותו אחד שיעשה את היוזמה כמה אלפי שקלים כלומר כל משתתף יתן 100 ש"ח, אם יש לך 200 משתפפים הגענו ל 20,000 ש"ח עבור התיווך הזה.

מה דעתכם?
בטוח שיהיה כאלו כאן שיגידו איך יהיה 200 אנשים וכו' וכו', אפשר לחלק את העוגה גם אחרת כגון 100 איש שכל אחד משלום 200 ש"ח ועדיין החיסכון הזה משתלם ומכסה את עצמו מהר מאוד!

• הוסף לסימניות
למה אי אפשר לעשות קבוצת רכישה לדמי ניהול נמוכים?

אני חושב שזה רעיון לא רע, פשוט לעבור חברה חברה, ולהציע לה האם הם רוצים כמה מאות לקוחות בבת אחת!

אפשר להעמיד בראש איזה מישהו שיחתום על חוזה שאסור לו לקבל שום הנאה במישרין או בעקיפין מהחברה שאצלה הכסף יופקד, וכן להחתים את החברה, ולשלם לאותו אחד שיעשה את היוזמה כמה אלפי שקלים כלומר כל משתתף יתן 100 ש"ח, אם יש לך 200 משתפפים הגענו ל 20,000 ש"ח עבור התיווך הזה.

מה דעתכם?
בטוח שיהיה כאלו כאן שיגידו איך יהיה 200 אנשים וכו' וכו', אפשר לחלק את העוגה גם אחרת כגון 100 איש שכל אחד משלום 200 ש"ח ועדיין החיסכון הזה משתלם ומכסה את עצמו מהר מאוד!
יש כאלה דברים, למשל הסדרים לעובדי בזק, עובדי מדינה וכדו'

• הוסף לסימניות
אם מישהו מביא לי 0.1 מצבירה ומהפקדה, מה אכפת לי שהוא גם ירוויח מזה?

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שאף אחד יביא לך 0.1 כי בסוף יש בתי השקעות שצריכים להרוויח זה שאלות ל @מקצועי בלבד ול @הכלבויניק לכמה נוכל להגיע, אבל בסוף זה יכול להיות משתלם מאוד מאוד.
אולי יש כאן איזה סוכן ביטוח שיסכים לחתום על כזה דבר, או איזה מישהו כאן שירים את הכפפה למען ציבור החרדים לדבר ה'!

• הוסף לסימניות
אם מישהו מביא לי 0.1 מצבירה ומהפקדה, מה אכפת לי שהוא גם ירוויח מזה?
אשמח מאוד שהוא ירוויח,
הבעיה בדברים אלו שבהם הכלל הוא "מתוך לשמה בא לשלא לשמה",

ברגע שהחברה תנסה לשכנע אותו שירוויח יותר אם יציע חלופות אחרות בנימוקים שזה כאילו יותר רווחי, יש סיכוי גבוה שהוא יתחיל לעבוד למען עצמו ולא למען חברו....

ואדגיש שוב לכל הזועמים עלי, כל מה שאני כותב זה על סמך סיפורים שהייתי מעורב בהם !!!!

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד שהוא ירוויח,
הבעיה בדברים אלו שבהם הכלל הוא "מתוך לשמה בא לשלא לשמה",

ברגע שהחברה תנסה לשכנע אותו שירוויח יותר אם יציע חלופות אחרות בנימוקים שזה כאילו יותר רווחי, יש סיכוי גבוה שהוא יתחיל לעבוד למען עצמו ולא למען חברו....

ואדגיש שוב לכל הזועמים עלי, כל מה שאני כותב זה על סמך סיפורים שהייתי מעורב בהם !!!!
או שלא קראת מספיק טוב את המודל שהצעתי,
או שאתה חושב שבמודל שהצעתי ישנם פירצו מעין אלו
כי אני ניסתי למנוע מנוכליות וזאת בסוף אמורה להיות המטרה של קבוצת רכישה כזאת.

ולכן מי שרוצה לתרום לזה בפן הרעיוני צריך להביא לכאן רעיוןאו רעיונות איך באמת אפשר למנוע שחיתות מכזה דבר!

• הוסף לסימניות
לענ"ד הגישה צריכה להיות אחרת.
אדם צריך להחליט האם הוא מעוניין חיסכון מקסימלי - מה שדורש ממנו לעבוד בשביל זה.
(לחפש סוכן ישיר, להתמקח, במקרה של פגיעה לעמוד לבד מול החברה)
או שהוא בוחר בלשלם על נוחות, לקחת סוכן, עמלה מעט גבוהה יותר - אבל מעטפת שירות.

סוכן נותן תוספת כח, זה מציאות.
האם זה מצדיק מחיר?
זה כבר תלוי כל אחד ומצבו, וההפרש של העמלות.
(אינו דומה קרן השתלמות ישנה של מליון ש"ח, לבין פנסיה פעילה עם הפקדה של 5K וצבירה של 25K)

לצורך הדוגמא:
כמו שאדם מוכן לפעמים לשלם יותר במכולת ולא לקנות ביש חסד, בשביל הנוחות של הקירבה.

• הוסף לסימניות
אתה מכיר מישהו שעובד לשמה
אני לא מכיר
גם כאן הרעיון הוא לא מישהו שיעבוד חינם, אלא מישהו שאני משלם לו במקום שהחברת ביטוח תשלם לו, ככה האינטרס שלו יהיה לרצות אותי ולא לרצות את חברת הביטוח!

• הוסף לסימניות
כבר לימדונו חז"ל שיש דברים שאין דורשים ברבים
אפשר לספר מפה לפה ואפילו לקבוצות
אבל על גבי הכתב שחור ע"ג לבן בקול רעש גדול עם כותרת בומבסטית
כולל פרסום כתובות דוא"ל של פקידות ללא הסכמתם
זה ממש לא נכון
וגרם נזק משמעותי לאלפים שנהנו מההטבה הזו

תביא את חז"ל ותסביר את ההקשר.

הגמ' ביומא דף פד
מספרת על ר' יוחנן שנשבע למטרוניתא שאם תגלה לו תרופה למחלה מסוימת הוא לא יגלה אותה לאף אחד,
לאחר שסיפרה לו על התרופה , הוא הלך ודרש ברבים וסיפר על התרופה.

לע"ד רואים שמצווה לפרסם על רפואה או הטבה שמועילה לציבור

בפרט במקרה הזה שאין הגיון שחברה תבטל הטבה מפני הפרסום , אא"כ יש מישהו אחר שחשוב לו שלא יהיה תחרות.

• הוסף לסימניות
הגמ' ביומא דף פד
מספרת על ר' יוחנן שנשבע למטרוניתא שאם תגלה לו תרופה למחלה מסוימת הוא לא יגלה אותה לאף אחד,
לאחר שסיפרה לו על התרופה , הוא הלך ודרש ברבים וסיפר על התרופה.

לע"ד רואים שמצווה לפרסם על רפואה או הטבה שמועילה לציבור

בפרט במקרה הזה שאין הגיון שחברה תבטל הטבה מפני הפרסום , אא"כ יש מישהו אחר שחשוב לו שלא יהיה תחרות.
ישר כח. דימוי נפלא.
כמובן אפשר ש @קול מבשר ימצא חילוקים.
ועדיין זה לא מוריד מעוצמת הדימוי.

• הוסף לסימניות
אא"כ יש מישהו אחר שחשוב לו שלא יהיה תחרות.
דווקא פה די ברור שישנם כאלו...

(לפני שבוע+ היה מישהו שדיבר על זה בפרוג, ואיזה סוכן פה ביקש פרטים בשביל 'לבדוק את זה'.)

• הוסף לסימניות
רבותי אולי מעז יצא מתוק הגיע הזמן להקים בית השקעות אנ"ש סטייל יש חסד
שבו רק המחיר מדבר
ולהפסיק להיות תלויים ברחמי אחינו הטועים
אין סיכוי שאשקיע שקל בבית השקעות שכל מה שהוא מוכר היא "בית השקעות אנ"ש", גם בלי דמי ניהול, וגם אם ישלמו לי דמי ניהול...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה