מדריך מגדל ביטלה את האפשרות לקבל 0.4% דמי ניהול בקופ"ג להשקעה ובקרן השתלמות

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
וח"ו, ישנם מקרים שנוצר פתאום צורך לתבוע את החברה, סוכן אמין יודע עם מי צריך לדבר בשביל לסגור את זה ביעילות.
(במצבים כאלו לא תמיד יש פניות וכח לנהל מלחמת התשה)
ובשביל זה חייבים סוכן מורשה ורשמי?
או שגם מומחה כמו @מקצועי בלבד שאין לה רשיון, תוכל לעזור?

• הוסף לסימניות
כיום מישהו יכול לעדכן אותי איפה הכי כדאי לפתוח קרן השתלמות צמוד סנפ עם דמי הניהול הכי טובים
תודה רבה

• הוסף לסימניות
ובשביל זה חייבים סוכן מורשה ורשמי?
או שגם מומחה כמו @מקצועי בלבד שאין לה רשיון, תוכל לעזור?
לא יודע.
בכל מקרה, היא גם לא עובדת בחינם.
רק לא בצורה של עמלות דרך הדמי ניהול, אלא כתשלום ישירות שלך על הייעוץ.

• הוסף לסימניות
לא יודע.
בכל מקרה, היא גם לא עובדת בחינם.
רק לא בצורה של עמלות דרך הדמי ניהול, אלא כתשלום ישירות שלך על הייעוץ.
זה ברור
השאלה היא האם יש תועלת בתשלום גם כאשר אני יכול להגיע לזה לבד, כמו שאמרו לגבי סוכן ששוה לתת לו את הפוליסה כי הוא אמור ללחום את מלחמתך במקרה צורך.

• הוסף לסימניות
אבהיר : לא אני זה שפרסמתי אצלי, פורסם ע״י אחד מחברי הקהילה תוך כדי דיון רחב ולא חשבתי לרגע שזה בעייתי

הקהילה שלי חופשית לגמרי ומתנהלת שם שיח ברמה מאוד גבוהה יחד עם אנשי מקצוע בכירים מהתעשייה כולל בעלים ומנכ״לים של חברות ביטוח ובתי השקעות

לעיתים יש אפילו ביקורת חדה וברורה נגדי וכל זמן שה ענייני אני נותן לזה לקרות

אין לי על מה להתנצל
-
אישית ללא קשר ישיר סבור שטוב מאוד אם זה באמת התבטל לגמרי - וכולם יישרו קו עם דמי ניהול דומים

העיסוק האינסופי בדמי הניהול מיותרים כמעט לגמרי

הלוואי והיו מקדישים לפחות את אותו זמן בבחירת נכסי ההשקעה ואופני ההשקעה

יש שיח על נכסי ואופני ההשקעה אבל לא מספיק בכלל ! חבל מאוד
אני ממש מסכים איתך, לכן אולי כדאי שהסוכנים יפסיקו להתעסק עם האחוזים שלהם מדמי הניהול, שזה ודאי עוד פחות משמעותי לדבריך מהדמי ניהול.
ושהסוכנים ילמדו קצת את החומר יא לי לדבר בימים האחרונים עם כמה סוכנים, חוץ מלהגיד לי אני יכול להשיג לך דמי ניהול 0.6 וכדומה, לא היה להם שום בשורה בשבילי, אפילו על שאלות בסיסיות כמו מה קורה עם הקרן אחרי 6 שנים ועוד שאלות מידע כהנה ואחרות לא ידעו לענות לי...

• הוסף לסימניות
אני ממש מסכים איתך, לכן אולי כדאי שהסוכנים יפסיקו להתעסק עם האחוזים שלהם מדמי הניהול, שזה ודאי עוד פחות משמעותי לדבריך מהדמי ניהול.
ושהסוכנים ילמדו קצת את החומר יא לי לדבר בימים האחרונים עם כמה סוכנים, חוץ מלהגיד לי אני יכול להשיג לך דמי ניהול 0.6 וכדומה, לא היה להם שום בשורה בשבילי, אפילו על שאלות בסיסיות כמו מה קורה עם הקרן אחרי 6 שנים ועוד שאלות מידע כהנה ואחרות לא ידעו לענות לי...
הסוכנים כמעט לא מרוויחים מהתעסקות עם קופות גמל וקרנות השתלמות,
אלו שעושים את זה בחינם זה רק בשביל שאולי תעשה אצלם גם את הפנסיה וכדו'

• הוסף לסימניות
צעקו באמת?
יש להם על מה!

למה כשאני בררתי דמי ניהול ופניתי ל3 סוכני ביטוח חרדיים מהענקיים בציבור החרדי הם נקבו לי בדמי ניהול לקופ"ג של 0.6 ו0.7, החזרתי להם תשובה שזה יקר! אמרו לי "נכון, אנחנו לא זולים, אבל יש לנו שירות ששווה לשלם עליו" (!)

תחכימו אותי איזה שירות בדיוק אני צריכה בקופ"ג להשקעה ששווה לי לשלם עליה?
לא מדובר פה בביטוח חיים...
איך ששמעתי מסוכנים אנשים עברו אליהם ממגדל ושילמו דמי ניהל גבוהים יותר בעקבות "שירות מזעזע" כדבריהם (לכאורה כמובן).
לא סתם אין כמעט אפשרות להשיג פחות מ0.6 (לפחות באופן רשמי) העלות של תפעול המערכת לא שווה לחברות בפחות מזה, וחברה שנתנה פחות מזה הגיוני מאוד שזה היה על חשבון השירות.

• הוסף לסימניות
איך ששמעתי מסוכנים אנשים עברו אליהם ממגדל ושילמו דמי ניהל גבוהים יותר בעקבות "שירות מזעזע" כדבריהם (לכאורה כמובן).
לא סתם אין כמעט אפשרות להשיג פחות מ0.6 (לפחות באופן רשמי) העלות של תפעול המערכת לא שווה לחברות בפחות מזה, וחברה שנתנה פחות מזה הגיוני מאוד שזה היה על חשבון השירות.
צר לי לאכזב
אך קבלתי יחס ושירות ממש אדיב וזה ישירות מהחברה
ופחות מתלקק ממה שהסוכן הפרטי ניסה לתת ברושם הראשוני שלו

• הוסף לסימניות
צר לי לאכזב
אך קבלתי יחס ושירות ממש אדיב וזה ישירות מהחברה
ופחות מתלקק ממה שהסוכן הפרטי ניסה לתת ברושם הראשוני שלו
ברור שיש אנשים שקיבלו יחס אדיב,
אבל יש כאלו שלא
והלא הזה עלול לעלות באלפי שקלים ויותר של כספים שאבדו,
אני שב ומסתייג שכך שמעתי.

• הוסף לסימניות
הסוכנים כמעט לא מרוויחים מהתעסקות עם קופות גמל וקרנות השתלמות,
אלו שעושים את זה בחינם זה רק בשביל שאולי תעשה אצלם גם את הפנסיה וכדו'
ממש לא הם מקבלים כמעט חצי מהדמי ניהול
אל תיפול לקמפיין המסכנות שלהם

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להסביר לי בשתי מילים מה בעצם קרה פה?
כך שאוכל לדעת אם זה קשור אלי?

• הוסף לסימניות
0.6 כרגע זה הכי קצת בקרן השתלמות?

• הוסף לסימניות
ממש לא הם מקבלים כמעט חצי מהדמי ניהול
אל תיפול לקמפיין המסכנות שלהם
זה לא אומר שהם מרוויחים הרבה,
למיטב ידיעתי סוכני ביטוח מקבלים מהדמי ניהול להמשך שנתיים,
כך שאדם שפותח קופה ומכניס בה 1000 שקל מדי חודש, הסוכן יקבל 18 ש"ח על שנה ראשונה ועל שנה שניה 54 ש"ח,
זה ממש לא שווה את הזמן ואת העיסוק שזה דורש,
תבדוק בשוק ותראה שסוכנים שונאים את זה.

• הוסף לסימניות
איפה אפשר לראות את ההבדלים בתשאות בקרן השתלמות של חברת מגדל בין המסלולים השונים?

• הוסף לסימניות
איפה אפשר לראות את ההבדלים בתשאות בקרן השתלמות של חברת מגדל בין המסלולים השונים?

• הוסף לסימניות
קרן השתלמות לשכיר עם צבירה של 60,000 והפקדות ש 1200 ש"ח בחודש,
האם יש סיכוי להשיג דמי ניהול נמוכים יותר מ0.6?
יש מישהו שיודע?
אשמח ממש לתגובות!

לדעתי פשוט דברים לא נכונים עובדתית.
למשל קרן מחקה סנופי הפופולארית,
כל משקיע שאי פעם קנה קרן סנופי יודע שהדמי ניהול שלה הם 0.03 או מקסימום 0.1, גם אם תוסיף דמי עמלת מט"ח וכו' לא תגיע ליותר מ0.15. וגם אם תוסיף את כל העלויות שיש לחברה סוכנים וכו', תאמין לי שהם לא מפסידים עליך....
חבל להטעות את הציבור בדברים לא נכונים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה