דרוש מידע מגדל דגים

• הוסף לסימניות
שלום רב, אני מגדל מתחיל של דגים ואני רוצה לדעת איך מגדלים דגים אשמח מאד לקבל סרטונים שפתוחים בנטפרי איך לגדל ולהרביע דגים @פרוגמדיה תוכל לעזור לי בנידון?

• הוסף לסימניות
שלום רב, אני מגדל מתחיל של דגים ואני רוצה לדעת איך מגדלים דגים אשמח מאד לקבל סרטונים שפתוחים בנטפרי איך לגדל ולהרביע דגים @פרוגמדיה תוכל לעזור לי בנידון?
למה אתם קוראים 'מגדל דגים'
באקווריום בבית או בריכות דגים כמו בקיבוצים?

• הוסף לסימניות
אקווריום
בעצם אני רוצה להתמקד ברבייה של דגי נוי
אבל גם כל מה שקשור לאקווריום

• הוסף לסימניות
אני מבין אך לא יותר מידי...
אם אתה רוצה שיתרבו אז דגי "גופי זה הדגים שמתרבים הכי בקלות וכן עולים כמה שקלים לדג
רק צריך שיהיה לך גוף חימום חמצן ופילטר הפילטר זה הסיפור היקר משהו של כמה מאות
אך הכרתי אנשם שגידלו גם ללא פילטר אני בכו"א יותר עובד עם ציפורים וניסיתי לגדל גופים ללא פילטר וכולם מתו לי כך שכדאי שתתיעץ טוב טוב לפני שאתה קונה בשביל למנוע עוגמת נפש
אם יש שאלות תכתוב לי פה ומקווה שאוכל לאעזור
אל תשלח לי מייל עצמו תודה!

• הוסף לסימניות
אני בנתיים מגדל כל סוגי המשריצי חיים גופי כבר הישריץ כמה פעמים וגם פלטי כמה פעמים
השאלה איך עושים שהשרצים יגדלו מהר יותר
ואני גם מנסה עכשיו אינצטרוס דג המנקה ודג הזברה דניו
אם יש למישהו מידע או אתרים שפתוחים בנטפרו חוץ מפישי ונטפיש שיש מידע איך לגדל דגים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה