מגדל דוד - פנורמה

• פותח הנושא Shia
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
היה יום מעונן, 1 בצהריים, תאורה מוזרה, אבל ניצלתי את ההזדמנות שלא היו כמעט אנשים -בגלל הקור, מה אומרים?
צפה בקובץ המצורף 120168

קבצים מצורפים

• panorama_tower_of_davids.jpg
    KB 715.3 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
מאד אומנותי. זווית יפה. אהבתי

• הוסף לסימניות
תוצאה יפה, לא כל אחד יכול להגיע אליה,

אבל:
1. מבחינת קומפוזיציה - זוית הצילום לא מספיק מוצלחת - כל החלק השמאלי מושך את העין ותופס יותר מידי תשומת לב יחסית לחשיבות שלו. (אם כי אני מודעת שמאד נח לצלם משם)
2. מבחינת צבע - משהו כאן מת, ונראה שיש גם סטיה כרומטית.
3. מבחינת איכות טכנית - חסרה חדות.

מקווה שזה בסדר,
הרבה הצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;734772:
תוצאה יפה, לא כל אחד יכול להגיע אליה,

אבל:
1. מבחינת קומפוזיציה - זוית הצילום לא מספיק מוצלחת - כל החלק הימני השמאלי מושך את העין ותופס יותר מידי תשומת לב יחסית לחשיבות שלו. (אם כי אני מודעת שמאד נח לצלם משם)
2. מבחינת צבע - משהו כאן מת, ונראה שיש גם סטיה כרומטית.
3. מבחינת איכות טכנית - חסרה חדות.

מקווה שזה בסדר,
הרבה הצלחה.

הערות נכונות ומועילות. גם לי הפריעו הדברים שציינת... מקווה לעשות נסיון נוסף בקרוב.
האיכות האופטית הגרועה של העדשה מרגיזה אותי.‏‎ ‎

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;734794:
האיכות האופטית הגרועה של העדשה מרגיזה אותי.‏‎ ‎

כשרוכשים את המצלמה (אני בכל אופן) לא מודעים לקריטיות של איכות העדשה.
עד שמצלמים בפועל, ואז הדבר הראשון שחולמים עליו זו עדשה טובה,
מאחלת לכם בקרוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;734683:
יפה מאוד אבל זה לא קצת שרוף ?
ההגדרה "שרוף", היא, שאין בכלל פרטים, רני לא רואה שחסרים פרטים בתמונה,

מה שכן משהוא מת בצבעים, באמת תאורה מוזרה...

• הוסף לסימניות
אולי השמים קצת שרופים אבל לא משמעותי לתמונה
אותי התמונה לא מענינת נראה קצת צילום של תיירים סורי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה