מגהץ מגהץ טפאל בן חצי שנה וכבר מוציא אבנית, הגיוני?

• הוסף לסימניות
המגהץ טפאל הקודם הלך בגלל אבנית, אבל הוא לפחות שימש כשלש שנים, המגהץ החדש בקושי חצי שנה וכבר מתמלא באבן, כמובן שיש אחריות, אבל מה ניתן לעשות מראש כדי למנוע זאת [אנו פותחים השסתום שבצד מידי פעם לניקוי, לא נראה שזה עוזר במיוחד], למישהו יש עצה מנסיון?

• הוסף לסימניות
אז באיזה מים להשתמש? בהוראות כתוב שאפשר מים מהברז...

• הוסף לסימניות
אפשר, אבל אז האבנית מצטברת הרבה יותר מהר,
בעיקרון עם מים מזוקקים, אני אישית משתמשת עם מים רתוחים כבר המון זמן(אולי שנה) ובנתיים המגהץ שלי בלי אבנית.

• הוסף לסימניות
כשהמגהץ שלי היה בתיקון אמרו לי לא להשתמש במים מהברז כי הם מלאים באבנית הכוונה לחו"ל ולא לארץ.
אני משתדלת להשתמש במים של מזגן, זה מעולה בשביל המגהץ.

• הוסף לסימניות
יש לי מגהץ קיטור של טפאל כבר 5 שנים, משתמשת רק במים רתוחים, והוא עובד לי כמו חדש!

מה שכן, יש איזה באג בכל מגהצי הקיטור של טפאל שאני מכירה מהמשפחה, שאם מפעילים את לחצן הקיטור בזמן של חום יותר נמוך מהמקסימום, הוא מוציא מים עכורים.
לכן יש לשים לב להפעיל קיטור רק בחום המקסימלי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה