מגהץ מגהץ טפאל - מוציא מים , מה עושים?

• הוסף לסימניות
כשהוא על עוצמת חום נמוכה
מוכר?
מה הפתרון
מגהץ חדש ממש

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נראה לי שהסיבה היא חום נמוך

באריגים עדינים מגהצים עם בד חוצץ , סוג חיתול וכו

• הוסף לסימניות
תודה כולם!
עזרתם לי

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול, מה עושים עם מגהץ טפאל שמוציא מים ולא מתחמם..
כשאני מנסה לשים אותו על חום גבוה, האם יכול להיות שקשור לאבנית?
או שצריך תיקון מקצועי..
וגם איך מנקים בכללי את מיכל המגהץ...
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אני כן משתמשת במגהץ עם החום הנמוך- אבל נזהרת לא ללחוץ על כפתור הקיטור בכלל.
עוד לא הצלחתי להוכיח מדעית שזה עובד, כי מידי פעם כן נלחץ לי בטעות מתוך הרגל..

• הוסף לסימניות
תופעה ידועה....
להערכתי (הלא מדעית אך ההגיונית...) זה בגלל שהמים מתעבים בחזרה כשהם נפגשים במגהץ הקר (יחסית).
נסי על חום מעט יותר גבוה או עם חיתול (מנסיון, ציצית עובד מצוין).
זה גם ההסבר לדעתי למי שכתב.ה למעלה שהמגהץ לא מתחמם ולכן יוצא מים

• הוסף לסימניות
להוציא אבנית:
להכניס חומץ במים, לחכות שיתחמם, לשחרר קיטור כמה פעמים ולשפוך את המים

• הוסף לסימניות
תופעה ידועה....
להערכתי (הלא מדעית אך ההגיונית...) זה בגלל שהמים מתעבים בחזרה כשהם נפגשים במגהץ הקר (יחסית).
נסי על חום מעט יותר גבוה או עם חיתול (מנסיון, ציצית עובד מצוין).
זה גם ההסבר לדעתי למי שכתב.ה למעלה שהמגהץ לא מתחמם ולכן יוצא מים
שלי לא מצליח להתחמם, זה הבעיה.. השאלה אם אבנית יכול להיות קשור או שצריך לשלוח לטכנאי?

להוציא אבנית:
להכניס חומץ במים, לחכות שיתחמם, לשחרר קיטור כמה פעמים ולשפוך את המים
קראתי פה בפרוג שחומץ הורס לאט לאט את המגהץ.. זה נכון??

• הוסף לסימניות
שלי לא מצליח להתחמם, זה הבעיה.. השאלה אם אבנית יכול להיות קשור או שצריך לשלוח לטכנאי?
מממ
אני לא טכנאי...
אולי תנסי.

חומץ יכול לגרום למגהץ להחליד ולכן כדאי לדלל אותו במים.
לנסות פעם אחת לא נראה לי מזיק...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה