מגהץ מגהץ- כמה זמן מרגע הלחיצה עד שהאדים יוצאים?

• הוסף לסימניות
יש לי מגהץ טפאל (Tefal SV8055), ויש לו בעיה שכשלוצים על כפתור האדים, לוקח שניה-שתיים עד שהאדים באמת מתחילים לצאת.
זה כמובן מעצבן מאוד כשמגהצים, כי עד שיוצאים האדים אני כבר עוברת לחלק הבא בבד ואז צריכה לחזור להתחלה.
אני רוצה לקנות מגהץ חדש ולא רוצה ליפול שוב, איך אפשר לדעת לפי מפרט כמה זמן לוקח מרגע הלחציה עד האדים בפועל?
ראיתי פה באחד הפוסטים שמדובר על סידרה של טפאל (SV) שנראית כמו מגהץ קיטור אבל למעשה מדובר במגהץ אדים ולכן לוקח זמן לאדים לצאת. האם זה נכון? כי במפרט כתוב שזה מגהץ קיטור.

• הוסף לסימניות
יש לי מגהץ טפאל (Tefal SV8055), ויש לו בעיה שכשלוצים על כפתור האדים, לוקח שניה-שתיים עד שהאדים באמת מתחילים לצאת.
זה כמובן מעצבן מאוד כשמגהצים, כי עד שיוצאים האדים אני כבר עוברת לחלק הבא בבד ואז צריכה לחזור להתחלה.
אני רוצה לקנות מגהץ חדש ולא רוצה ליפול שוב, איך אפשר לדעת לפי מפרט כמה זמן לוקח מרגע הלחציה עד האדים בפועל?
ראיתי פה באחד הפוסטים שמדובר על סידרה של טפאל (SV) שנראית כמו מגהץ קיטור אבל למעשה מדובר במגהץ אדים ולכן לוקח זמן לאדים לצאת. האם זה נכון? כי במפרט כתוב שזה מגהץ קיטור.
האם יש לך מידע על זה??
אני בדיוק עם אותה שאלה

• הוסף לסימניות
זו לא תקלה
הסיבה שזה לא מגהץ קיטור !
כל היצרנים גילו את הצורך במגהץ קיטור זול
ובעצם ייצרו מגהץ ללא דוד קיטור אלא רק מיכל ומשאבה ששואבת את המים למגהץ
שם הם מתחממים ויוצאים הדים לכן השיהוי
שימו לב מגהץ קל שרוב החלק החלק התחתון הוא פלסטיק שקוף
איננו מגהץ קיטור, במגהץ קיטור יש דוד קיטור שנמצא מתחת לפלסטיק האטום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה