מגהץ מגהץ קיטור: טפאל, פולטי, או מיקליני?

• הוסף לסימניות
אנחנו משפחה ברוכת ילדים ב"ה, והמגהץ כמובן נמצא בשימוש מתמיד.
בשנים האחרונות אנו משתמשים במגהץ טפאל [מהדגמים היקרים קרוב לאלף ש"ח], והם אכן מגהצים מעולים, אמנם הבעיה העיקרית שלהם שהם תוך זמן לא ארוך נסתמים עקב האבנית שבמים, כך שבשנים האחרונות הוצרכנו לזרוק כמה מגהצים.
במגהץ הנוכחי [שנתיים וחצי בפעולה] ניסינו למלא חומר של מסיר אבנית בדוד, וכן חומץ, הדבר אכן הועיל לנקות המגהץ, אבל עכשיו הוא מתחיל להוציא חתיכות פלסטיק שחור לא מזוהה, ונראה שהחומרים גרמו נזק פנימי למגהץ.
בהנחה [ואנחה] שנצטרך לקנות מגהץ חדש, אנו מתלבטים אם לחזור שוב לטפאל, בעלות של כאלף ש"ח [ואולי לנסות להשתמש רק במים של מזגנים, טוענים שזה עוזר...], או לקנות פולטי עם 5 שנות אחריות [1500 ש"ח], או להשקיע כבר במיקליני, אמנם שם הדגמים הפשוטים מתחילים ב-1500 ש"ח...
נודה מאד לכל מי שיכול לעזור מידיעותיו ונסיונו בכל הנושא הנ"ל. נשמח להמלצות על דגמים ספציפיים.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אפשר להשתמש במים מזוקקים - זה מגיע בג'ריקן ומספיק לדי הרבה זמן, גם לא יקר אני חושבת.
זה פותר את הבעיה של האבנית.
יש את זה ברוב החנויות הגדולות - אושר עד, שערי רווחה וכו

• הוסף לסימניות
משום מה זכור לי שמים מזוקקים לא מומלצים למגהץ קיטור, מישהו יודע משהו?

• הוסף לסימניות
לא עשיתם הסרת אבנית בפתח המיועד לכך?
נסתמים עקב האבנית שבמים,
לי יש טפאל כבר מעל 10 שנים דגם שעלה בסביבות האלף אז, ועובד טוב
מידי פעם שיש אבנית הוא מתריע ואז יש מקום לשלוף צינורית שעליה מצטבר האבנית וזהו

• הוסף לסימניות
לי ג"כ היה מגהצים של טפאל, והם התנהגו כפי שתיארת,...
כעת רכשתי מקיליני של ה 1600 ש"ח.
כשהתחלתי להשתמש איתו הרגשתי שאני חוזרת במנהרת הזמן,:
1. המגהץ כבד.
2. צריך לחכות די הרבה זמן עד שכל המים בדוד רותחים,-בניגוד לטפאל שמרתיח מעט מים כל פעם.
3.אין מיכל שקוף ונורית חיווי שמודיע שנגמרו המים במיכל.... אז איך יודעים? ---- כשאין אדים ,
4.כשאת רוצה למלאות מים, אין לך דרך לדעת כמה מים כבר יש בפנים. והתוצאה : הצפה קטנה... ככה הוא מודיע לך שהוא מלא...
5. המשווקים יאמרו לך שאפשר לגהץ שעתיים ברצף- לא נכון, המים במיכל נגמרים הרבה לפני.
6. אין לו תופסן בטיחות/קסדה, כמו בטפאל, מסוכן אם יש ילדים קטנים באיזור.
7. נשאר חם די הרבה זמן אחרי הגיהוץ- זה לא רק התחתית-זה כל ה"ראש" של המגהץ+התושבת.

וואו, לגמרי לכלכתי עליו...

כעת לפלוס+

הוא מגהץ פצצה!!!!!!
חולצות כותנה של הילדים- זה מצליח להחליק אותם כאילו יצאו מהמפעל. שום טפאל לא הצליח להפיק ביצועים כאלה.

עוד פלוס 7 שנות אחריות . בנוסף הם מבטיחים אם המגהץ מתקלקל לשלוח מגהץ חילופי עד שיתוקן.

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה המפורטת, באמת יש שיקול לשני הצדדים... באיזה דגם של מיקליני מדובר, הכי זול?

• הוסף לסימניות
יש סיבה אחת ברורה למה הולכים לך המגהצים מהר
המים אסור בשום אופן לשים מים מהברז !!!!!!!!!
או מים מזוקקים או מי מזגן או מים מנרלים אני פשוט קניתי קנקן שמסנן את המיים מוצלח מאוד זה הסוז לאריכות חייו של מגהץ
יש לי טפאל שמחזיק כבר הרבה שנים אם מישפחה ברוכה שאין יום שלא מגהצים

• הוסף לסימניות
יש סיבה אחת ברורה למה הולכים לך המגהצים מהר
המים אסור בשום אופן לשים מים מהברז !!!!!!!!!
לא יודעת...
לי (משפחה ברוכה ב"ה, מרובת בנים)היה יותר מעשור מגהץ טפאל שהוחלף לאחרונה ממש בשל תאונה... (נפל, מסכן...) והשתמשתי תמיד במים מהברז...,יכול להיות שאנחנו שותים מי מזגנים? ;) :rolleyes:
מה שאני ממליצה איתו, חוץ מלהזהר מנפילות הוא לא לגהץ בחום גבוה מידי שמשחיר את התחתית וגם את הבגדים

• הוסף לסימניות
לא יודעת...
לי (משפחה ברוכה ב"ה, מרובת בנים)היה יותר מעשור מגהץ טפאל שהוחלף לאחרונה ממש בשל תאונה... (נפל, מסכן...) והשתמשתי תמיד במים מהברז...,יכול להיות שאנחנו שותים מי מזגנים? ;) :rolleyes:
מה שאני ממליצה איתו, חוץ מלהזהר מנפילות הוא לא לגהץ בחום גבוה מידי שמשחיר את התחתית וגם את הבגדים
זה מידע וכך אמרו לי כבר בחברה ובחנות

• הוסף לסימניות
אולי יש דגמים שונים של טפאל, או הפרש בכמות האבנית במים מעיר לעיר, בתכל'ס, אצלנו תמיד האבנית היא זו ש'גמרה' את המגהץ...

• הוסף לסימניות
כל המגהצים עם המיכל הנשלף של טפאל עובדים באותה צורה ולא יעזור לקנות מגהץ ב700 או ב1500 אין שום הבדל
צריך להשתמש עם מים לא מהברז אפשר מים של מזגן או מים רתוכים או מים מזוקקים
וכמה שהמגהץ יותר משוכלל הוא מתקלקל יותר מהר!!!!
כדאי לקנות מגהץ שיש לו ווסט גם לחום של המגהץ עצמו וגם לאדים

• הוסף לסימניות
קניתי לפני חודשיים מגהץ קיטור של בראון.
המוכר ממש המליץ לי עליו (סומכת עליו מאוד רק אצלו אני קונה מכשירי חשמל , אבל ביקש לקרוא את ההוראות וזכור לי לא לשים מים מזוקקים)
תקשיבי היה שווה ההשקעה הכספית עלה לי 800 שח,
מתחמם מהר, קליל, נאחז ביד בנוח, מיכל המים שקוף, המינוס היחד שלו אם עדין לא הספיק להתחמם ומתחילה לעבוד עם הקיטור או תוך כדאי גיהוץ ארוך פתאום הוא מוציא מין רעש חלש
20200930_061517.jpg
של זמזום,
תדמיני אני שקוע לי במחשבות מגהצת מגהצת פתאום זזזזזזזז יואו לזה עוד לא התרגלתי קופצת מחדש מבהלה.....

• הוסף לסימניות
קניתי לפני חודשיים מגהץ קיטור של בראון.
המוכר ממש המליץ לי עליו (סומכת עליו מאוד רק אצלו אני קונה מכשירי חשמל , אבל ביקש לקרוא את ההוראות וזכור לי לא לשים מים מזוקקים)
תקשיבי היה שווה ההשקעה הכספית עלה לי 800 שח,
מתחמם מהר, קליל, נאחז ביד בנוח, מיכל המים שקוף, המינוס היחד שלו אם עדין לא הספיק להתחמם ומתחילה לעבוד עם הקיטור או תוך כדאי גיהוץ ארוך פתאום הוא מוציא מין רעש חלש צפה בקובץ המצורף 734995של זמזום,
תדמיני אני שקוע לי במחשבות מגהצת מגהצת פתאום זזזזזזזז יואו לזה עוד לא התרגלתי קופצת מחדש מבהלה.....
סליחה על ההקפצה, חשוב לי עכשיו...
הטפאל שלנו הלך מידי מהר,
איפה ק'נית? מה שם הדגם?
עדיין מרוצה?

• הוסף לסימניות
מרוצה מאוד מאוד ב"ה!
קניתי ברפאלי בצפת.
בדיוק השבוע אחותי באה לעשות לי גיהוצים ואמרה לי שזה יותר נוח משלה יש לה חדש של בוש.

• הוסף לסימניות
כל המגהצים עם המיכל הנשלף של טפאל עובדים באותה צורה ולא יעזור לקנות מגהץ ב700 או ב1500 אין שום הבדל
צריך להשתמש עם מים לא מהברז אפשר מים של מזגן או מים רתוכים או מים מזוקקים
וכמה שהמגהץ יותר משוכלל הוא מתקלקל יותר מהר!!!!
כדאי לקנות מגהץ שיש לו ווסט גם לחום של המגהץ עצמו וגם לאדים
במגהצים של טפאל הם מזהירים לא להשתמש במים מזוקקים, רק מי ברז.

• הוסף לסימניות
לנו גם יש של בראון ולדעתי מוצלח הרבה יותר מטפאל אם כי גם נחסם בגלל האבנית באיזשהו שלב.......

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה