נכתב ע"י sarit_f;987887:בימינו קוראים לזה מחליק
הזמנתי לאחותי של בייביליס, דגם מעולה. אחרי מחקר ארוך
והוא פשוט מעולה!!!
אם מעניין אותך אבדוק את הדגם כי אני לא זוכרת (נראה לי שזה נקרא שוקי זיקרי)
נכתב ע"י sarit_f;987896:זה המוצר, שילמנו עליו בסביבות ה-400 ש"ח
זה נקרא מחליק שיער שוקי זיקרי של חברת בייביליס
אגב, אפשר גם לעשות איתו בייביליס (מלפפים את השיער סביבו כמו במכשיר בייביליס)
יש עליו ברשת גם סרטוני הדגמה
הוא עושה את השיער מהמם וטבעי
נכתב ע"י sarit_f;987896:זה המוצר, שילמנו עליו בסביבות ה-400 ש"ח
זה נקרא מחליק שיער שוקי זיקרי של חברת בייביליס
אגב, אפשר גם לעשות איתו בייביליס (מלפפים את השיער סביבו כמו במכשיר בייביליס)
יש עליו ברשת גם סרטוני הדגמה
הוא עושה את השיער מהמם וטבעי
נכתב ע"י חיוך;987905:תודה, שרית!
אחותך עם שיער מתולתל?
ועוד שאלה - איפה הזמנת את זה?
באמזון למשל - אני לא מוצאת.
במחליק הקודם שלי - זה היה מרים לי שערות ללמעלה שהיו עומדות כמו קוץ... - חשמל סטטי?
לאחר שימוש ממושך במכשיר - האם השיער נשאר טרי ובריא כפי שהיה? או שהוא קצת מתייבש?
נכתב ע"י EC;987910:כל מחליק ולו הכי טוב בעולם אם משתמשים בו בתדירות גבוהה הוא פשוט שורף והורס את השיער. פן לעומת זאת הרבה יותר טוב לשיער. אבל זה עניין של השקעה.
נכתב ע"י חיוך;987913:האמת שיש לי פן מעולה, אבל איך אני בדיוק עושה לעצמי???![]()
![]()
נכתב ע"י EC;987916:לעשות לבד זה באמת דורש מיומנות ודרושה גם מברשת פן טובה ופשוט לנסות עם הפן והמברשת לפי הרצוי לשיער חלק/ גלי להתחיל בשורשים עד לקצוות.
נכתב ע"י חיוך;987905:תודה, שרית!
אחותך עם שיער מתולתל?
ועוד שאלה - איפה הזמנת את זה?
באמזון למשל - אני לא מוצאת.
במחליק הקודם שלי - זה היה מרים לי שערות ללמעלה שהיו עומדות כמו קוץ... - חשמל סטטי?
לאחר שימוש ממושך במכשיר - האם השיער נשאר טרי ובריא כפי שהיה? או שהוא קצת מתייבש?
נכתב ע"י חיוך;987913:האמת שיש לי פן מעולה, אבל איך אני בדיוק עושה לעצמי???![]()
![]()
נכתב ע"י חיוך;987919:כן, זה מה שאחיותי הגדולות היו עושות טרם עידן המחליקים,
ואיך מפנפנים אני יודעת מעולה, אבל זה ממש כואב לעשות לבד והידיים ...
מה גם שהפן כבד הרבה יותר...
נכתב ע"י EC;987929:לגמרי זה קשה לעשות לבד זה עניין של הסתגלות אבל לדעתי אין להשוות בתוצאה פן זה הרבה יותר טבעי, בריא ועמיד לעומת מחליק שפשוט את מקבלת שער חלק קרשים לעומת הפן שאפשר לעשות איתו תנועות טבעיות של השיער.
שורה תחתונה פן זה הרבה יותר מקצועי ממחליק.
נכתב ע"י EC;987929:לגמרי זה קשה לעשות לבד זה עניין של הסתגלות אבל לדעתי אין להשוות בתוצאה פן זה הרבה יותר טבעי, בריא ועמיד לעומת מחליק שפשוט את מקבלת שער חלק קרשים לעומת הפן שאפשר לעשות איתו תנועות טבעיות של השיער.
שורה תחתונה פן זה הרבה יותר מקצועי ממחליק.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים