מגה בית

• פותח הנושא RMO
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
סליחה על הבורות, איך הולך הסדר של המשקל -מגה בית או קילו בית? מה יותר כבד?
(ה שאני מצלמת- בזה אני אפס)

• הוסף לסימניות
זה הולך ככה לפי השיטה הבילאומית, שיטה עשרונית:
קילו-בית אחד שווה ל־1000 בתים.
מגה-בית אחד שווה ל־1000 קילו-בית.
ג'יגה-בית אחד שווה ל-1000 מגה-בית.
טרה-בית אחד שווה ל-1000 ג'יגה-בית,
פטה-בית אחד שווה ל-1000 טרה-בית,
אקסה-בית אחד שווה ל-1000 פטה-בית,
זטה-בית אחד שווה ל-1000 אקסה-בית,
יוטה-בית אחד שווה ל-1000 זטה-בית,

וכן הלאה.

• הוסף לסימניות
וואו, ממש תודה!!

• הוסף לסימניות
תודה, טוב ללמוד משהו חדש, לא שמעתי מעולם על ארבעת האחרונים
כנראה שבקרוב לכל אחד בהארד דיסק יהיה כמה יוטות או זטות ימים יגידו...
או שנסתפק בינתיים בכמה פטות או אקסות...

• הוסף לסימניות
גם לי ארבעת האחרונים חדשים ממש.
איך שהעולם רץ קדימה:eek:

• הוסף לסימניות
הבה נאזין לשיחת צלמים בשנת 2068:

צילמתי ילד חלאקה, אתה יודע - 3 פטה-בית סטנדרטיים.. במחשב הגדלתי את התמונה, ואני קולט כינה על הראש שלו, מסתבר שהכינה היתה באמצע להטיל ביצים, אבל לא הצלחתי להבין אם הפרצוף שהיא עשתה היה ממאמץ או שהיא קרצה לי בעין, חבל שלא צילמתי בRAW..

• הוסף לסימניות
קטעים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;729622:
הבה נאזין לשיחת צלמים בשנת 2068:

צילמתי ילד חלאקה, אתה יודע - 3 פטה-בית סטנדרטיים.. במחשב הגדלתי את התמונה, ואני קולט כינה על הראש שלו, מסתבר שהכינה היתה באמצע להטיל ביצים, אבל לא הצלחתי להבין אם הפרצוף שהיא עשתה היה ממאמץ או שהיא קרצה לי בעין, חבל שלא צילמתי בRAW..

להגדיל תמונה?

הצחקתם אותי.

עד שנת 2047 באמת היינו מגדילים.
אבל משנת 2048 אחרי המהפכה התעשייתית של טויוטא, אנחנו עובדים עם מסכי ענק.

ודרך אגב, יש פורמט אחר מ-RAW?

JPG יצא מהתקן כבר ב-2020, והיום אפילו האייפונים קולטים RAW.
וזה יורד במהירות 15 ט"ש, (טרה-בית לשניה).

אומרים שעוד מעט המצלמות יצאו מהמודה, וכל הצלמים יעבדו עם מסרטות.
המחשב יחלק אוטומטית לפריימים, ורק נצטרך לבחור את הפריים המתאים.
טוב, אבל זה יקרה רק ב-2070.

חלומות נעימים.

:p :p :p :p :p :p

ובקשר לכינה,
נראה לי שהיא קרצה,
כי היא הבינה שעומדים לספר (לגזוז) את בית הגידול שלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה