מגה הנחה ברכישת 'אוצרות התורה'

• הוסף לסימניות
שלום רב.
תוכנת 'אוצרות התורה' יצאה כעת במבצע של שבעים אחוז! הנחה, וניתן לרכשה ב-1640 ש"ח במקום למעלה מארבעת אלפים ש"ח בדרך כלל.
פניתי אליהם, ואמרתי להם שיש מעל עשרה אנשים המעוניינים לקנות ואם ניתן לקבל הנחה נוספת, הם השיבו לי, שהם מוכנים להוריד עוד 340 ש"ח, ובזה להגיע למחיר מצחיק של 1340 ש"ח ל'אוצרות התורה'.
נ.ב. הם אמרו לי שניתן לשלם באשראי בשלושים וששה תשלומים.
המעוניין נא להודיע כאן או בטלפון 0548496207.

• הוסף לסימניות
כמשתמש אוצר החכמה, איזה ערך המאגר יכול להוסיף לי?

• הוסף לסימניות
כמשתמש אוצר החכמה, איזה ערך המאגר יכול להוסיף לי?
ספרים שאין באוצר, חיפושים מוצלחים יותר (מילים עם הטיות שונות וכו'), העתקה טובה בהרבה - כמעט כמו בר אילן, הורדת ספרים שלימים ללא בעיה.

• הוסף לסימניות
ב"ה כבר יש מעל עשר, מי שרוצה, יכול להצטרף בשמחה.
אגב, המחיר הוא 1300 ולא 1340 כפי שכתבתי מקודם, המבצע עד סוף שנת המס.

• הוסף לסימניות
חבל שקניתי התוכנה לאחרונה בכסף מלא...

• הוסף לסימניות
שמח לבשר שב"ה ביצענו את הקבוצה, ולרגל ההצלחה, ניתן לרכוש בהנחה משמעותית גם את הארכיון היהודי שלהם, ראו עליו כאן.

• הוסף לסימניות
ניתן עדיין להצטרף לרכישת שני התוכנות הללו במחיר מוזל, פרטים בטלפון או באישי.

• הוסף לסימניות
האם אפשר לצרף גם מארה"ב?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שלום רב.
המבצע עומד להסתיים בימים הקרובים, מי שרוצה להצטרף, נא להזדרז.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שלום רב.
כעת לקראת ל"ג בעומר הם יוצאים במבצע חדש - ניתן לקנות את התוכנה ב-1600 ש"ח ולקבל חינם את חבילת 'מתוק מדבש' העולה בדרך כלל 590 ש"ח.
המעוניינים נא לפנות אלי.
בברכה.

• הוסף לסימניות
לא מה שידוע לי.
והיות שהוקפץ האשכול אכתוב, שהם עדיין נותנים לבאים, את ההנחה לתוכנות הנ"ל.
עדכון, מקוים מאד שממש בקרוב (ואז כמובן המחיר יחזור למחיר המלא של סביבות הארבע אלף ש"ח).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה