מידע שימושי מגזין אשכולות - החלוקה!

מצב
הנושא נעול.
אני רוצה גם במהדורה דיגטלית איך אני יכולה להירשם???

במודיעין עילית, נשאר?

@אשכולות חייבים לקבל פה קובץ PDF שאפשר להוריד ולהדפיס !
הגויים ההודים של נטפרי הם נגד פרוג !
חוסמים הרבה עמודים שברור שאין שם כלום !
יש משהוא שהצליח להוריד ויכול לשלוח?
אני רוצה גם במהדורה דיגטלית איך אני יכולה להירשם???
@אשכולות @הכלבויניק אם לא מאושר למחוק...

מגזין פרוג להורדה לחץ כאן.
או לחץ כאן.

נערך לאחרונה ב:
חלק מהעמודים חסומים בנטפרי משום מה.

הנה קישור שבו כל העמודים פתוחים בנטפרי:

נערך לאחרונה ב:
נערך לאחרונה ב:
לא הלך,

מישהו יכול להדפיס PDF ולצרף קובץ??

בבית שמש נשאר עדיין?
או אם יש מישהו שמוכן להעביר אחרי שיסיים לקרוא.
אשמח מאוד ותודה מראש.
ניתן ליצור קשר גם במייל A054845624אין לכתוב כתובת מייל

נערך לאחרונה ב:
הסתדרתי. תודה רבה!

נערך לאחרונה ב:
בבית שמש נשאר עדיין?
או אם יש מישהו שמוכן להעביר אחרי שיסיים לקרוא.
אשמח מאוד ותודה מראש.
ניתן ליצור קשר גם במייל A054845624אין לכתוב כתובת מייל
בבית שמש נשאר
הייתי שם לפני שעתיים
יש שם ארגז עם איזה 6-7 מגזינים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה