כללי מגזין הינומה און ליין

• הוסף לסימניות
אמנם הוא עוד לא ירד לדפוס, ומסתמא תהיינה עוד הגהות ותיקונים, בכל זאת אשמח לחוות דעת והערות/הארות.

לא מצאתי דרך להעלותו שיתחיל מימין לשמאל או להפוך את סדר העמודים שהראשון יהיה אחרון וכולי, אבל סדר הזוגות כן שיניתי כך שכל זוג מסודר כמו שיהיה במגזין.

http://issuu.com/timnati/docs/hinuma2

• הוסף לסימניות
(טרם נכנסתי, רק הערה טכנית)

הדרך היחידה שאני מצאתי לשנות את כיוון הדפדוף ב- ISSUU כך שיתאים לעברית היא... להעלות את הקובץ הפוך, כשהעמוד הראשון אחרון וכן הלאה.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להעלות את זה באיזו דרך? אני ח-ס-ו-מ-ה!!!

• הוסף לסימניות
הפרסומת שעשית להיי סילבר מאד יפה, ויש שם עוד כמה פרסומות יפות שלך. באמת תחליפי לוגו, עלית ליגה.

• הוסף לסימניות
בס"ד

אהבתי, העימוד יפה נקי וברור, יישר כוח!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;474700:
(טרם נכנסתי, רק הערה טכנית)

הדרך היחידה שאני מצאתי לשנות את כיוון הדפדוף ב- ISSUU כך שיתאים לעברית היא... להעלות את הקובץ הפוך, כשהעמוד הראשון אחרון וכן הלאה.

לכן שאלתי איך עושים זאת [כי אני לא יכולה להתחיל להעביר עמוד עמוד] ומאחר ולא קיבלתי תשובה, נאלצתי להסתפק בזה

לגבי העלאה בצורה אחרת, אחשוב על משהו.
אולי אשנה בעמוד הנחיתה של המגזין הקודם

• הוסף לסימניות
בתוכנות לעריכת PDF אמורה להיות לך אופציה להפיכת הקובץ מהסוף להתחלה...
אני עשיתי זאת ידנית כשנזקקתי לכך אבל היו לי הרבה פחות עמודים מאצלך.

• הוסף לסימניות
שאלתי באשכול אחר על זה ולא ענו לי

• הוסף לסימניות
הנה ה SWF של זה
אפשר לדפדף בקטן

קבצים מצורפים

• מגזין הינומה .swf
    4.8 MB · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
נראה מרשים ביותר!
חבל שכ"כ קטן...

• הוסף לסימניות
מדהים. מדהים.
פשוט תענוג לעין

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
מוצלח ומדהים!!!
כל הכבוד על שעות רבות של השקעה והכל בחסד ובחיני חינם! וגם התוצאות בטוב טעם...
יישר כח, עלי והצליחי!

• הוסף לסימניות
היו גם כמה נשמות טובות מהפורום שעזרו לי ועיצבו חלק מהפרסומות.
מאד מרגש העזרה והתמיכה שקיבלתי
מעל 100 פרסומות עיצבתי, כל פרסומת עם הקשיים שלה, ותחת לחץ כך שלא יכולתי להתפנות בכלל לעבודות בתשלום בחודשיים האחרונים.
היו פה ושם כמה עבודות בתשלום אבל ממש לא הרבה.

שנה שעברה המגזין תרם רבע מיליון שקל לכלות נזקקות.
עוד לא חישבנו כמה הנחות המגזין יחלק השנה.
מסתמא יותר כי הוא הרבה יותר גדול משנה שעברה
העיקר שהלקוחות יהיו מרוצים ובניני עדי עד יבנו בעם ישראל

• הוסף לסימניות
מגזין מושקע מאד , יפה וברור לעין

לא ידעתי שהפרסומות של המגזין נעשו רובם בהתנדבות ,אין מילים יישר כח
ב"ה שיש עוד כמה אנשים שעובדים לא רק בשביל הכסף.

• הוסף לסימניות
ג'ינג'ית
פשוט מושלם המגזין
כל כך נקי ומושקע
עושה הרגשה כאילו כל פרסומת עלתה בהתאם

המון הצלחות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י smeshi;474720:
הפרסומת שעשית להיי סילבר מאד יפה, ויש שם עוד כמה פרסומות יפות שלך. באמת תחליפי לוגו, עלית ליגה.

אשמח לכיוון. לעצמי אף פעם לא הולך לי.
אני רוצה משהו דומה למה שיש לי, אבל יותר מקצועי. לכן שמתי באשכול ההוא חץ עולה
למעלה. אשמח לכיוון כל שהוא.

• הוסף לסימניות
וואוו גינגית!!
פשוט מ ש ג ע !!
כל הפרסומות כ"כ יוקרתיות ויפות כל אחת בפני עצמה!!
מאיפה היו לך כל כך הרבה רעיונות בבת אחת לכל כך הרבה עסקים דומים?? ועוד שכל פרסומת תיראה שונה ומיוחדת בפני עצמה!

ישר כוח ענק!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה