מגזין זה נשלח אלייך בעקבות התקשרותך עם....

• הוסף לסימניות
רבות אפשר לכתוב על התופעה הבלתי נסבלת שבה המייל שלך נחשף וחגיגה מתחילה עוד ועוד אנשים שחושבים שאתם מעוניינים בהם

היום קבלתי ניוזלטר עם תוכן מענין מבית ספר לעיצוב מסויים ותוך כדי קריאה אני מתחיל לחשוב מאיפה הם השיגו את המייל שלי [זה מייל שעדיין לא מדבק במכה החשיפות] ואני מסיים עד הסוף וקורא את המשפט השקרי

מגזין זה נשלח אלייך בעקבות התקשרותך עם......

ניסיתי להיזכר עם אי פעם התקשרתי למקום הזה ולא הצלחתי, ערכתי חיפוש בתיבת המייל אם פעם שלחתי להם מייל, והתוצאה היתה שלילית!
וכאן נשאלת השאלה האם לצורך שיווק ופרסום מותר לשקר?

• הוסף לסימניות
אולי נכנסת בעבר לאתר שלהם ושם בד"כ יש ריבוע קטנטן עם "מאשר לקבל חומר"...וכו' והרבה פעמים הV כבר מסומן..

• הוסף לסימניות
לא חייב להיות במייל. מספיק שלחצת על איזה קישור להורדה של משהו והסכמת לתנאים מבלי לקרוא...(שכלל קבלת הצעות ופרסומות מפעם לפעם וכו')

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EC;985498:
אולי נכנסת בעבר לאתר שלהם ושם בד"כ יש ריבוע קטנטן עם "מאשר לקבל חומר"...וכו' והרבה פעמים הV כבר מסומן..

לא נכנסתי לאתר כזה מכיון שזה היה חסום לי בנתיב עד היום...

• הוסף לסימניות
מסתבר שאני לא היחיד שזכה לקבל את המגזין :confused: והם השיגו את הכתובת מייל שלי בדרך לא דרך כי לעולם לא נכנסתי לאתר שלהם [שקיים באויר בקושי שנה] ואף פעם לא בררתי אצלם כי זה פונה לעזרת נשים,
אבל זה לא חשוב העיקר שהם השיגו את המייל שלי כדי לשווק ולפרסם את עצמם ולא משנה זה שאני גבר [ מה הם חושבים כשהם כותבים שלום גדלי... "את מוזמנת לראות עולם" :eek:] והם פונים לנשים , ומאד ריגש אותי שהם מאמינים בהתפתחות המקצועית שלך [ההדגשה במקור] ולכן פתחו מיוחד בשבילי [קופץ מהכסא מרוב התרגשות] פינת השראה.

ולא אהי מופתע אם יום אחד יפתח כאן דיון האם דיוור ישיר למייל משתלם? שנקרא תגובת עם נימוקים למה זה לא משתלם:mad:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה