מגזין "זמן"

• הוסף לסימניות
יש כתבה אחת שבה הוא לועג לבנש"קים, בכתבה אחרת הוא עוקץ את ה'פרומער'ס', שוב, הכל בצורה יפה יחסית, אך המסר הלועג קיים.

• הוסף לסימניות
המגזין מרתק ומענין למבוגרים!
אני מאד נהנתי ממנו.

חסרונות:
דיבוב סרטים...
כתבות על אכזריות ופשע
תמונות ש"לא נעים" לראותן , וק"ו לילדים. (למרות שהם משתדלים לצנזר גוייות וכדו')
היו מהציורים של סוללה חלשה - ציורים שממש הזדעזעתי לראות, והייתי צריכה להסתיר את המגזין מהילדים.

• הוסף לסימניות
המגזין מעניין,
אבל חבל, הוא יכל להיות נקי, והוא לא.

כתבות קרימינאליות, תמונות גדולות של רשעים, "סוללה חדשה" שלועגת לכל דבר שבקדושה ושבין אדם לחברו, וזה... מספיק בעיני בשביל לא לתת את זה למראה עיני ילדים.

יש שם הרבה כתבות מאד מעניינות שחבל שהן שתולות בתוך כל זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1381772:
היו מהציורים של סוללה חלשה - ציורים שממש הזדעזעתי לראות, והייתי צריכה להסתיר את המגזין מהילדים.

מיזה המאייר של סוללה חלשה? אבישי חן?

• הוסף לסימניות
אני מנוי על זה, בולע בשקיקה ומחכה לחודש הבא.
אין לי ילדים בגיל שיתעניינו בזה, ולכן אני לא יודע אם אתן להם לקרוא, בכל מקרה יש זמן לנוער שמתאים מכל בחינה שהיא לילדים.
המדור סוללה חלשה לא עושה צחוק משום ענין רוחני, הוא בא לאזן על ידי הקצנה נוראית של נושאים. אין שום פסול לעשות צחוק מאחד שהוא פרום לשם להיות פרום ולא לשם שמים, וכן מאחד שעושה את עצמו רעבע לשם להיות רעבע ולא לשם שמים, מי שרואה את עצמו נפגע מזה, ראוי היה שיקרא שוב ושוב את המאמר ויפנים היטב את תוכנו, כי בדיוק בשבילו זה מיועד.

• הוסף לסימניות
1. לילדים ממש לא חינוכי (כתבות של פשע עם תמונות)

2. למבוגרים יש כתבות מעניינים ויש כתבות שרואים שפשוט תרגמו את זה מאיזה עיתון באנגלית באידיש מילה במילה (אגב הרבה כתבות שמה ראיתי כבר בדיוק אותו דבר בעלון דער שפאקטיוו באידיש בארה"ב פשוט לקחו ותרגמו מילה במילה)

3. השקפתי כל אחד ישאל את הרב שלו,
אבל כמה פעמים ממש הזדעזתי מכתבות אני לא ירחיב אבל למעלה כבר היזכירו כמה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יערי;1381831:
המדור סוללה חלשה לא עושה צחוק משום ענין רוחני, הוא בא לאזן על ידי הקצנה נוראית של נושאים. אין שום פסול לעשות צחוק מאחד שהוא פרום לשם להיות פרום ולא לשם שמים, וכן מאחד שעושה את עצמו רעבע לשם להיות רעבע ולא לשם שמים, מי שרואה את עצמו נפגע מזה, ראוי היה שיקרא שוב ושוב את המאמר ויפנים היטב את תוכנו, כי בדיוק בשבילו זה מיועד.

אף אחד לא נפגע ולא זה העניין, הצורה הזולה בה הוא מתייחס לדברים שבקדושה צורמת. אין פה שום דבר אישי והנידון האם זה חינוכי.
ב. לא ידעתי שהוא בא לחנך...

• הוסף לסימניות
אפשר לסכם, שהעיתון הזה מיועד לחובבי הקריאה, שיקראו אותו בתוך השורות ובין השורות.
אבל מרב להיטות למצוא חומר כדי למלא עיתון כ"כ עבה - הם גולשים לעיתים קרובות לאזורים מסוכנים.
שלא לדבר על הכתבות שמרוחות בדרך כלל לאורך עשרות עמודים, וגורמות למכבסת מילים משעממת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פלספלס;1381852:
אף אחד לא נפגע ולא זה העניין, הצורה הזולה בה הוא מתייחס לדברים שבקדושה צורמת. אין פה שום דבר אישי והנידון האם זה חינוכי.
ב. לא ידעתי שהוא בא לחנך...

לא ראיתי שם דברים שבקדושה. הוא מתייחס לדברים שלא בקדושה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Sigalit;1381893:
לא ראיתי שם דברים שבקדושה. הוא מתייחס לדברים שלא בקדושה.

זה מסוכן,

כי כשלועגים אפ' לדבר פשוט כמו התירוצים שהברנש מספק ע"מ להימנע מללכת לשמחות - ודורסים ברגל גסה על הערכים: יושר, אמת, התרחקות משקר, שמחה בשמחת הזולת - מתרגלים ללעוג ולבוז לאחרים.
וזה בקטן - האווירה בגדול, לייצנות. (בשונה מהומור שאיתו אין בעיה)

נושאים פרובלמטיים כמו שציינו לעייל - אני נמנעת לקרוא בעצמי, בשביל מה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;1381925:
זה מסוכן,

כי כשלועגים אפ' לדבר פשוט כמו התירוצים שהברנש מספק ע"מ להימנע מללכת לשמחות - ודורסים ברגל גסה על הערכים: יושר, אמת, התרחקות משקר, שמחה בשמחת הזולת - מתרגלים ללעוג ולבוז לאחרים.
וזה בקטן - האווירה בגדול, לייצנות. (בשונה מהומור שאיתו אין בעיה)

נושאים פרובלמטיים כמו שציינו לעייל - אני נמנעת לקרוא בעצמי, בשביל מה?

ואיפה "ועדת הרבנים" של העיתון בתמונה? הרי יש להם ועדה שמאשרת את סגנון העיתון. איך זה ייתכן?

• הוסף לסימניות
אחרי פתיחת האשכול עלעלתי ב"זמן" האחרון וראיתי שיש שם מנכ"ל חדש חיים קליגר שמו, והוא כותב טור כמה חשוב לו לשמוע את רחשי לב הקהל, הוא גם רשם את המייל שלו שם.
להלן המייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
מיד כשראיתי את העיתון הראשון שיצא, קפצו לי מול העיניים המילים: "תקופת ההשכלה".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1382017:
מיד כשראיתי את העיתון הראשון שיצא, קפצו לי מול העיניים המילים: "תקופת ההשכלה".

אפשר הסבר? ממש לא ברור.

• הוסף לסימניות
רציתי להבין מהו המגזין הזה (לא מכירה) אז ראיתי שהמנכל שלו פרש מהמבשר. האם יש לכך לעובדה שיש כאן ניקים שמתנגדים למגזין בחריפות?

• הוסף לסימניות
אני אישית קרויה בלע"ז תולעת ספרים, מאוד נהנית מהמגזין, אצל הוריי, שמאוד מאוד מקפידים על חומר קריאה, ועוברים על כל חומר לפני שנותנים לילדים לקרוא (ומדובר על מגיל 14 ומעלה)
לא נותנים לקרוא, גם בגלל כל מיני נושאים שגורמים לחרדות מיותרות, ילד תמים נחשף להמון רוע שלא ידע עליו כלל, לדעתי, גורם לסוג של קהות חושים.

אני בהחלט מדלגת הרבה על נושאים שנראים לי מחרידים מידי.
ובהחלט פותחת את המגזין בדפיקות לב ועוברת בזריזות על התמונות כדי לראות אם אין תמונה מזעזעת מידי.

אחרי הכתבה על היהודי ההוא שחשדו בו שרצח את הנערה שניקתה אצלו במפעל וערכו בו לינץ', לא ישנתי כמה לילות,
והסיפור של ג'סיקה גרם לי לבכות כמה ימים!!!

לא מתאים לילדים!!!

• הוסף לסימניות
הסבר:

אני טיפוס שנכבש על ידי ידע. כתבות על תחומים שעוד לא ידועים לי מקסימים אותי, כובשים על האתר.

בתקופת ההשכלה באו ראשיה ואמרו: 'צאו מהגטו המצומצם שלכם ובואו לראות עולם'- מה רע ב'לראות עולם'? השאלה מבעד אלו משקפיים רואים אותו. ואם מסתכלים על העולם (המצאות, גילויים, פוליטיקה) במבט חיצוני, עם פרשנות של 'טבע', מבלי להתיחס למושגי היסוד ביהדות כמו: אמונה, השגחה פרטית, בשביל ישראל שנקראו 'ראשית' וכו'- מקבלים עיוות גדול בהשקפה כולה. ואין פלא אם כן שתקופת ההשכלה והלימודים החיצוניים קררו את החום והלהט היהודי שבער בשנים שקדמו לאמנציפציה.

ועיין ערך 'אליאנס' והתנגדות רבותינו אליו.

• הוסף לסימניות
לא מכירה את המגזין, אבל קשה לי להבין מדוע בשביל עניין צריך להכניס רוע ופשע?
אין דברים אחרים מעניינים בעולמנו?

• הוסף לסימניות
מגזין נחמד ותו לו....
לדעתי גם המחיר די מוגזם יחסית...
ולמי שחשב שזה נראה כמו ספר, זה חלק מהאסטרטגיה שיראה כך...
לדוגמא במרוה יש יותר הרבה יותר כתבות ונושאים וזה נראה כמו עיתון לכל דבר....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת