דרוש מידע מגזין נפלאות לילדים מבית נשיונל ג'יאוגרפיק

• הוסף לסימניות
האם משהו שמע על המגזין הזה?

• הוסף לסימניות
האם משהו שמע על המגזין הזה?
אם אני זוכר נכון (אני זוכר שזה נשיול גאורגפיק אבל לא זוכר את השם של זה..)
כן
היה להם במבצע בחינם
ואח"כ התקשרו אליי והציעו לי במבצע ל3 חודשים ב10 שקל לחודש
ואח"כ זה יעלה 19.9 מעניין שזה באמת לא הגיע עדיין
יש הסכמה מעיני לאה

בטלפון כשהתקשרו ניסו להציע לי עוד מגזינים, שאלתי האם יש הכשר, אמרו שלא. אז אמרתי שאני לא מעוניין

• הוסף לסימניות
כן
היה להם במבצע בחינם
ואח"כ התקשרו אליי והציעו לי במבצע ל3 חודשים ב10 שקל לחודש
ואח"כ זה יעלה 19.9 מעניין שזה באמת לא הגיע עדיין
אין בו בעיה?
זכור לי שראיתי מגזין שלהם בעייתי מאוד(זה היה רגיל לא ילדים)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היינו מנויים תקופה.

יש שם תוכן מאד מעניין לילדים, עם תמונות מעניינות.

אם אתם מחפשים את הבעיה בו, אפשר לומר שמי שמתנגד מאד ללימודי "ליבה" מכל סוג ובכל דרך,
יש שם קצת תוכן ליב"אי...

• הוסף לסימניות
המגזין עדיין קיים?
איך יוצרים איתם קשר?

• הוסף לסימניות
באיזה שלב של החודש מקבלים אותו?

• הוסף לסימניות
מאיזה גיל מתאים?
האם יש למישהוא גליונות ישנים למסירה?

• הוסף לסימניות
רק שימו לב
שנשיונל ג'אוגרפיק דוחפים לגרון בכוח את כל הקטע של משבר האקלים ושמירה על הטבע ומזג האוויר וחד פעמי וכל זה
אם זה כך גם במגזין לילדים, אני אישית הייתי מוותר

• הוסף לסימניות
יש למישהו פרטי יצירת קשר עם מחלקת מנויים שלהם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה