- הוסף לסימניות
האם משהו שמע על המגזין הזה?
אם אני זוכר נכון (אני זוכר שזה נשיול גאורגפיק אבל לא זוכר את השם של זה..)האם משהו שמע על המגזין הזה?
אין בו בעיה?כן
היה להם במבצע בחינם
ואח"כ התקשרו אליי והציעו לי במבצע ל3 חודשים ב10 שקל לחודש
ואח"כ זה יעלה 19.9 מעניין שזה באמת לא הגיע עדיין
ערכתי את ההודעהאין בו בעיה?
זכור לי שראיתי מגזין שלהם בעייתי מאוד(זה היה רגיל לא ילדים)
איזה מגזינים הציעו לך?בטלפון כשהתקשרט ניסו להציע לי עוד מגזינים, שאלתי האם יש הכשר, אמרו שלא. אז אמרתי שאני לא מעוניין
מה היה בעייתי בו?זכור לי שראיתי מגזין שלהם בעייתי מאוד(זה היה רגיל לא ילדים)
לא זוכראיזה מגזינים הציעו לך?
מה הגילאים של הילדים שקוראים את זה?אנחנו מקבלים את זה. זה מאוד מעניין ומושקע. הילדים שלי נהנים.
לא לא דחוף... תודה!אולי הקלטתי את השיחה... אז אני יכול לחפש.... אם זה דחוף.
שוב ראיתי של מבוגרים לכן שאלתימה היה בעייתי בו?
ברור שזה לא מתאיםשוב ראיתי של מבוגרים לכן שאלתי
והיה שם הרבה תוכן לא ראוי לנו כציבור חרדי
קיים.המגזין עדיין קיים?
איך יוצרים איתם קשר?
עד כמה הוא איכותי? ברמה?קיים.
אנחנו מקבלים אותו.
לא נתקלתי בתוכן בעייתי השקפתית/ערכית.
כן ישנם נושאים צדעיים/ידע עולם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים