כללי מגזין קינוחים

• הוסף לסימניות
בס"ד

שלום רב

אני רוצה ליצור מגזין שעוסק רק במנות אחרונות ואני רוצה לקרוא לו "קינוחים"
איזה פונט נראה לכם הכי יתאים למגזין, למילה??
אני אודה מאוד אם מישהו שיש לו רעיון מתאים יוכל להעלות את המילה עם הפונט לכאן בוקטור

בהמון הערכה!!!

• הוסף לסימניות
הייתי מנסה ג'ירפה, פונטביט, יש לו משהו גבוה ואלגנטי,
השאלה על איזה קו את הולכת בכל הקטלוג...

קבצים מצורפים

• 83769.ai
    KB 7.2 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
זה די דומה לפקאן לא?

• הוסף לסימניות
חחח לא, התכוונתי שהם ששתיהם פונטים די גבוהים...
בכל אופן כלומניק יש לך עוד רעיונות??

• הוסף לסימניות
עץ פקאן הוא די גבוה
וגם ג'ירפות הן די גבוהות

• הוסף לסימניות
הדיון הזה די חמוד, אבל לא כזה עוזר לי...

• הוסף לסימניות
קינוחים

........

קבצים מצורפים

• kinuhim.ai
    KB 80.2 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אם כבר אז גי'רפה מזכיר קצת את אצולה ופאקן מזכיר קצת את מסטיק...
אם את מחפשת פונט רק לכותרת, אז כמעט כל פונט ללא סריפים ו/או קווים ישרים וחדים יכול להתאים. למה שלא תנסי כל מיני גופנים באתר של פונטביט עם המילה "קינוח"? השאלה היא גם מה סגנון המגזין. תנסי את גופן סטודיו וגופן פוקוס ותראי ששניהם יכולים להתאים (לדוגמא) השאלה היא מה הסגנון המבוקש. יש שם המון גופנים שיכולים להתאים. שווה לנסות ולראות מה הכי מתאים למה שאת מחפשת.
בקשר לטקסט רץ במזגין הדבר החשוב ביותר הוא הקריאות ומרווחים יפים בין השורות ובשוליים. לדעתי כדי לשמור על אחידות כדאי שגם הוא יהיה ללא סריפים, אולי בסגנון של פונט "אלגנטי" או משהו כזה...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אולי...
פנלופה רגיל

• הוסף לסימניות
ואם אפשר לשאול..... מה זה פונטביט? זה בעברית?
ומה זה 'ללא סריפים'? זה SANS SERRIF?

תודה!

• הוסף לסימניות
sans serif &#1494;&#1492; &#1500;&#1500;&#1488; &#1505;&#1512;&#1497;&#1508;&#1497;&#1501;. &#1488;&#1499;&#1503;<cite>

</cite>

• הוסף לסימניות
&#1514;&#1506;&#1513;&#1497; &#1506;&#1501; '&#1508;&#1493;&#1504;&#1496;&#1489;&#1497;&#1496;' &#1492;&#1499;&#1512;&#1493;&#1514; &#1508;&#1492;: http://www.fontbit.co.il/

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה