כללי מגזין 32 עמ'

• הוסף לסימניות
כמה אני אמור לקחת על עיצוב מגזין 32 עמודים שרובו טקסט יש פה ושם תמונות (אולי 10-15) + עיצוב כריכה למגזין
אם אפשר פירוט

• הוסף לסימניות
מחירון פרוג האחרון יוכל לעזור...
מצ"ב.

קבצים מצורפים

• מחירון פרוג תשע.pdf
    KB 793.2 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י לנדא;1116974:
מחירון פרוג האחרון יוכל לעזור...
מצ"ב.

יש לי אותו אבל המחירים שם נראים לי מידי מופקעים
אני צריך מחיר בין לבין את ההכרעה תשאירו לי

• הוסף לסימניות
מה קורה חברה?
אין אף אחד כאן בפורום שיכול לתת לי הצעת מחיר?
:confused::confused::confused:

• הוסף לסימניות
כריכה 400
כל עמוד 70
נחשב מחיר זול

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני מצרף כמה הדמיות מהעבודה המדוברת כדי לעזור לתמחר את הנ"ל

קבצים מצורפים

• פאר הדור.png
    KB 340 · צפיות: 0
  • מגזין פאר הדור פנימי 2.png
    KB 463.8 · צפיות: 14
  • מגזין פאר הדור פנימי.png
    KB 255.3 · צפיות: 17
  • מגזין פאר הדור 2.png
    KB 878.7 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
גם 100 לעימוד כזה, זה לא יקר.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה