כללי מגזין

• הוסף לסימניות
פנתה אלי לקוחה לעיצוב מגזין -
מספר עמודים: 40 (משוער)
זמן: שלושה חודשים (משוער)
סגנון: אלגנט קלאסי.

כמה לוקחים?

• הוסף לסימניות
החל מ־100 ש"ח לעמוד.

• הוסף לסימניות
ברור, אני סובל מסכיזופרניה.
קבל עוד דעה מאותו בנאדם: 5 ש"ח לעמוד.

• הוסף לסימניות
מה שונתנו כתב בהחלט הגיוני
או לפי שעות (ולא מינימום)

• הוסף לסימניות
זה לא תלוי גם בוותק ומקצועיות?

• הוסף לסימניות
לכן כתבתי החל מ-
כי רק מי שאין לו וותק לא יודע כמה לקחת.

• הוסף לסימניות
ותכלס -
הרבה מאיתנו נקלעים למצב של תשלום לפי שעה...
מה המקובל לקחת?
האם זה נכון להתחיל במינימום 35?
ואין מה לעשות... במחילה מהותיקים - עליכם לעזור לצעירים להיכנס לשוק יחד עם הצעותיכם המחכימות!!!

• הוסף לסימניות
בהחלט גרפיקאי/ת מתחילה הגיוני שתתחיל ב-35 ש"ח לשעה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1302646:
ברור, אני סובל מסכיזופרניה.
קבל עוד דעה מאותו בנאדם: 5 ש"ח לעמוד.

1 לעמוד
אם ירצו הנחה 0.50
ואם יהיה הרבה תיקונים תפני ל'ונתנו' הוא יעשה את זה בחינם..:D

אל תצפי להרבה מ'ונתנו' והמקצוענים שמסתובבים פה בפורום, הם נהנים מהתסבוכת שלך, הם יגידו לך להעלות דוגמאות ויתקיפו אותם מכל זוית אפשרית, יציפו אותך במחירים החל מ5 שקל עד 1000 שקל ויותירו אותך מבולבלת לחלוטין. אין מחיר מקובל בשוק הגרפיקה וכל גרפיקאי מתמחר לפי מה שנראה לו.

העצה שלי, תעשי שקלול של הנתונים הבאים לפי סדר העדיפויות הבא:
1. באיזה סכום יהיה לך כיף לעבוד כי תרגישי שאת מקבלת תמורה נאה יחסית לעבודה.
2. עד כמה הלקוחה מעוניינת לשלם.
3. רמת המקצועיות והביקוש.

• הוסף לסימניות
מי שנכנס לשוק עם מחירים נמוכים נשאר שם, כי ככה מכירים אותו (בהנחה שהוא נכנס לשוק..)
יהיה מאוד קשה לעשות "קפיצת מחירים" בהמשך.

המלצתי למי שעצמאי למתחיל - מינימום אזור 60 ש"ח בממוצע לשעה, כאשר העבודה היא ח"פ כמו מודעה, או פלייר וכו'
לחשב כמה שעות זה יקח ולקחת גלובלי לפי הסכום הזה לשעה +- (לחשב גם זמן של תיקונים וטירטורים , ז"א להוסיף עוד קצת על הסכום)
אם זה לקוח קבוע, או עבודה מתמשכת ברור שהמחיר אמור להיות יותר נמוך לשעה.

במקרה שלך כדאי לקחת גלובלי ולא לפי שעות
ולהגביל תיקונים,
תחשבי כמה זמן ייקח לך לעצב עמוד אחד ותכפילי כפול שעה כפול מס' עמודים.
(רמז "ונתנו" נתן לך מחיר טוב...)

• הוסף לסימניות
המחיר שמשלמים פר שעה לעובדים, שונה לגמרי ממחיר שעובד עצמאי אמור לקחת פר שעה.
כפול - זה המינימום. ואיש מקצוע שטוב במקצוע שלו, יקח פי 10 ומעלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עוד אחד;1302782:
אל תצפי להרבה מ'ונתנו' והמקצוענים שמסתובבים פה בפורום, הם נהנים מהתסבוכת שלך,

אכן, אלו רק רוצים לסבך את כולם.
בשביל זה אנחנו מסתובבים כאן.
בשונה ממך, שרוצה לעזור על באמת :cool:

• הוסף לסימניות
1 לעמוד
אם ירצו הנחה 0.50
ואם יהיה הרבה תיקונים תפני ל'ונתנו' הוא יעשה את זה בחינם..:D

אל תצפי להרבה מ'ונתנו' והמקצוענים שמסתובבים פה בפורום, הם נהנים מהתסבוכת שלך, הם יגידו לך להעלות דוגמאות ויתקיפו אותם מכל זוית אפשרית, יציפו אותך במחירים החל מ5 שקל עד 1000 שקל ויותירו אותך מבולבלת לחלוטין. אין מחיר מקובל בשוק הגרפיקה וכל גרפיקאי מתמחר לפי מה שנראה לו.

פששש...
ממש עלית על כל הותיקים, כל רצוננו בעולמנו הוא להנות מהתסבוכת של החדשים...
ממש תלית את קלוננו ברבים.

לפחות בפסקה האחרונה שלך דיברת דברי טעם.
זו בדיוק התגובה שאני (כותיקה ומקצועית) הייתי כותבת אם הייתי רואה את האשכול קודם.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
אבל מה שחשוב לדעת, זה ששיקול מספר 2 ו־3 אף פעם לא יכולים לגבור על שיקול מספר 1.
ולכן, אם הלקוחה רוצה לשלם 5000, ולה יהיה כיף לעבוד רק ב8000 ש"ח,
אז אסור לה לקבל עבודה זו. כי היא תהיה אומללה.
בנוסף לכך, במידה ותמיד יהיה קונפליקט בין 1-2, זה אומר שעדיף לה לחפש עבודה בתחום אחר. ולכן 3 יהיה מיותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;1302793:
פששש...
ממש עלית על כל הותיקים, כל רצוננו בעולמנו הוא להנות מהתסבוכת של החדשים...
ממש תלית את קלוננו ברבים.

לפחות בפסקה האחרונה שלך דיברת דברי טעם.
זו בדיוק התגובה שאני (כותיקה ומקצועית) הייתי כותבת אם הייתי רואה את האשכול קודם.

כתבתי את מה שאני רואה בפורום.
בלי להיכנס להכללות ובלי להתכוון לאף אחד באופן אישי (בעיקר לא את 'ונתנו' שאני מעריך אותו מאד על המחירון של פרוג ועל הרבה פתרונות שכתב בפורום בשנים האחרונות) יש כאן הרבה מאד שעוזרים ובאים לקראת החדשים בעצה טובה ובתמיכה, דבר שכמעט ולא מצוי בשאר המקצועות כמאמר חז"ל אומן שונא בני אומנותו.
אבל יש כאלו שכמה שנים שהם בתחום ניפחו להם את האגו האישי כאילו שהם ברמה של בצלאל והמודעות שלהם ברמה של משרדי הפרסום הגדולים. התוצאה, יחס מזלזל ומשתלח בכל מה שלא לטעמם (במעטפת של רצון לעזור ולהועיל).

• הוסף לסימניות
אני מחשבת כמה זמן יקח לי לעשות את העבודה* כמה שאני מעריכה שעת עבודה שלי * 2

• הוסף לסימניות
אני מחשבת כמה זמן יקח לי לעשות את העבודה* כמה שאני מעריכה שעת עבודה שלי * 2

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עוד אחד;1302808:
אבל יש כאלו שכמה שנים שהם בתחום ניפחו להם את האגו האישי כאילו שהם ברמה של בצלאל והמודעות שלהם ברמה של משרדי הפרסום הגדולים. התוצאה, יחס מזלזל ומשתלח בכל מה שלא לטעמם (במעטפת של רצון לעזור ולהועיל).

תן לי לא להסכים איתך.
כל המקצוענים והוותיקים שכאן לא ניפחו את האגו שלהם. אלה שניפחו את האגו כבר לא כאן...
אלה שכאן הם עם לב חם וטוב שכאן נטו בשביל לעזור ולייעץ (אף אחד מהם לא מקבל תמורה על זה)

ואין יחס מזלזל ומשתלח בכלל, אני בכ"א לא ראיתי, להיפך! לפעמים אני נפעמת מהסבלנות שלהם לנסות להדריך מישהו מתחיל, שההבנה שלו בעיצוב היא לא משהו, והעבודה לא תגיע מי יודע מה רחוק גם אחרי הניסיון לעזור...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי.;1303028:
תן לי לא להסכים איתך.
כל המקצוענים והוותיקים שכאן לא ניפחו את האגו שלהם. אלה שניפחו את האגו כבר לא כאן...
אלה שכאן הם עם לב חם וטוב שכאן נטו בשביל לעזור ולייעץ (אף אחד מהם לא מקבל תמורה על זה)

ואין יחס מזלזל ומשתלח בכלל, אני בכ"א לא ראיתי, להיפך! לפעמים אני נפעמת מהסבלנות שלהם לנסות להדריך מישהו מתחיל, שההבנה שלו בעיצוב היא לא משהו, והעבודה לא תגיע מי יודע מה רחוק גם אחרי הניסיון לעזור...

קיבלתי את דבריך, אני מתנצל ומבקש את סליחת באי הפורום הזה אם נפגעו מדברי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה