מידע שימושי מגזיני נשים- סקר

לאיזה מגזין נשים את מנוייה, ולמה דווקא אליו?

• סה"כ מצביעים
    294
  • הסקר נסגר .
  • הוסף לסימניות
יש גם את קול כבודה, אשת ועוד...
אני אוהבת מהמודפסים את קטיפה, כי הוא היחיד שבא לבד...

• הוסף לסימניות
מרווה לצמא הוא לא לנשים בלבד אבל יש בו תוכן מהמהם לנשים וחוץ ממנו אני מקבלת לפעמים בתןך המשפחה וממש נהנית!!
ובדרך אגב אם יש למישהי קישור להצטרפות להפסקת קפה או למשהו אחר שמקבלים במייל אני מאד אשמח תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מרווה לצמא הוא לא לנשים בלבד אבל יש בו תוכן מהמהם לנשים וחוץ ממנו אני מקבלת לפעמים בתןך המשפחה וממש נהנית!!
ובדרך אגב אם יש למישהי קישור להצטרפות להפסקת קפה או למשהו אחר שמקבלים במייל אני מאד אשמח תודה רבה!
תודה שהגבת.
אבל על מרווה לצמא מגיבים במקום הפעיל הזה;)https://www.prog.co.il/threads/זרקור-מרווה-ילדים-עיתונלי-יתד-שלנו.582357/page-3

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נראה לי שזה מקביל למגזין הכללי. כלומר, ברור שמשפחה יותר "צהוב" מאחרים, וב"בתוך" יהיו כתבות יותר סנסציוניות, והרבה פעמים גם מענינות יותר, אבל כשמסתכלים על מכלול לא תמיד רוצים אותו בבית. ועוד שניה כולם מתקיפים אותי. אוף!

• הוסף לסימניות
לא נראלי נכון לשלב מגזינים דיגיטליים עם מגזינים מודפסים בסקר.
על מגזין מודפס- משלמים.... ולכן השיקול אם להיות מנויה הרבה יותר משמעותי
יש בזה משהו.
אבל כאן אנחנו מדברות על איכות המגזינים, פחות על מחיריהם...

• הוסף לסימניות
נראה לי שזה מקביל למגזין הכללי. כלומר, ברור שמשפחה יותר "צהוב" מאחרים, וב"בתוך" יהיו כתבות יותר סנסציוניות, והרבה פעמים גם מענינות יותר, אבל כשמסתכלים על מכלול לא תמיד רוצים אותו בבית. ועוד שניה כולם מתקיפים אותי. אוף!
אולי המגזין צהוב.
בתוך המשפחה ממש ממש לא צהוב!
הוא מכיל תוכן ערכי ברמה גבוהה ואלוף בלהציף נושאים רגישים בעדינות!
אם כבר צהוב זה לעשות כל חג כתבה על הקישקע של 4 סופרות ולעשות סקירה של בתים, כאילו שלא כתוב 'מה טובו אוהלך יעקב'. בגלל זה הפסקתי לקרוא קטיפה! גם חודר לפרטיות וגם משעמם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה