מגילת אסתר מאויירת על קלף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולי רצון;1288811:
מתכננת במחשב, ומעבירה לקלף עם נייר פרגמנט.
וואו! למדתי לפני כמה שנים אצל חיה שושן ועבדנו עם נייר פרגמנט.
אני לא מאמינה שבאמת כך עובדים! אין דרך יותר קלה מהעבודה הסיזיפית הזו? למה לא להדפיס על הקלף ואז לצבוע? זה לא יקרא עבודת יד מושלמת?

• הוסף לסימניות
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

מדהים!!!
כמה שעות עבודה?

• הוסף לסימניות
ליגה!!!

• הוסף לסימניות
לא נורמלי!! חשבתי בהתחלה שהעלית את זה בשביל להראות עבודה מרשימה של מישהו מפורסם ..
אליפות!!
גואש?..לא ידעתי שמשתמשים עוד בזה לאומנות..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dvoradi;1288964:
אני לא מאמינה שבאמת כך עובדים! אין דרך יותר קלה מהעבודה הסיזיפית הזו? למה לא להדפיס על הקלף ואז לצבוע? זה לא יקרא עבודת יד מושלמת?

יש כאלו שעושים כך היום, אך צריך בשביל זה מדפסת מיוחדת לקלף וגם אז העבודה איתה קצת סיזיפית: צריך שתהיה לחות בחדר ההדפסה וצריך לבדוק כל הזמן שלא ניתקע ולא נמרח ולעזור לקלף לצאת (לפעמים הוא הופך לגלי) וכו' וכו'(והכל בתוך חדר לח ואסור מזגן:eek:)
זה כמו להחליף פח בפח אבל אולי כך העבודה מהירה יותר?

• הוסף לסימניות
מדהים! כל כך מדוייק ויפה!
הצבעים והרכות - ליגה!
נהניתי מאוד להסתכל!
ואני חוזרת על דברי של לאה- האם אפשר לעלות לפחות קטע אחת בהדגלה? באיכות טובה יותר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dvoradi;1288964:

כך אכן עבדתי בעבר (הדפסה על קלף) והפסקתי מ 2 סיבות:
1. ההדפסה על קלף התייקרה. (ולהושיב ציירת עזר שתשרטט בעיפרון זה אותו מחיר או יותר זול))
2. מאז שנכנסו ההדפסות על קלף לאופנה, הלקוחות שואלים אם זה "מודפס או לא" , יש לקוחות שחשוב להם שהעבודה "לא עברה פלוטר".
3. בסופו של דבר, בשיטות העבודה שאני עובדת, אין הבדל משמעותי בזמן. כך שיוצא לנו גם חיסכון כספי וגם 100% עבודת יד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל קלודין;1289031:
לא נורמלי!! חשבתי בהתחלה שהעלית את זה בשביל להראות עבודה מרשימה של מישהו מפורסם ..
אליפות!!
גואש?..לא ידעתי שמשתמשים עוד בזה לאומנות..
משתמשים והרבה, אם כי את העבודות הבאות שלי עשיתי כבר בטמפרה,
יותר יפה, יותר מקצועי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י golea;1289036:
יש כאלו שעושים כך היום, אך צריך בשביל זה מדפסת מיוחדת לקלף וגם אז העבודה איתה קצת סיזיפית: צריך שתהיה לחות בחדר ההדפסה וצריך לבדוק כל הזמן שלא ניתקע ולא נמרח ולעזור לקלף לצאת (לפעמים הוא הופך לגלי) וכו' וכו'(והכל בתוך חדר לח ואסור מזגן:eek:)
זה כמו להחליף פח בפח אבל אולי כך העבודה מהירה יותר?
כאחת שגם עסקה בעבר בהדפסה בפועל על קלף, זה בהחלט אפשרי ולא כ"כ קשה (למי שמנוסה)
וכפי שעניתי באחת התשובות לעיל, מנסיוני זה לא תמיד שווה את המאמץ, וחוצמזה, גם התעסקות עם מחשב על כל שגיונותיו, לוקחת זמן...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורה קוטוב;1289074:
מדהים! כל כך מדוייק ויפה!
הצבעים והרכות - ליגה!
נהניתי מאוד להסתכל!
ואני חוזרת על דברי של לאה- האם אפשר לעלות לפחות קטע אחת בהדגלה? באיכות טובה יותר?
כרגע הפטושופ שלי תקוע, אז בהזדמנות, בינתיים נצ'פר אתכם בסוף המגילה שאעלה בקרוב..

• הוסף לסימניות
עבודה מעולה!
יש לי שאלה, מאיפה אפשר להשיג השראה\רעיונות לקישוטים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יסמין שטרן;1288837:
באתר שלך גם כתוב שזה עם זהב 13 קראט- צבע זהב??? מה זה???

אפשר בבקשה קישור לאתר הזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 1מנדיקסטיאל;1289180:
עבודה מעולה!
יש לי שאלה, מאיפה אפשר להשיג השראה\רעיונות לקישוטים?

יש הרבה ספרים וחוברות של אורנמנטים, אני אישית מעדיפה למחזר אותם ולעצב אותם מחדש כדי לשמור על מקוריות

• הוסף לסימניות
האתר וכל מה שבתוכו נראים יפה מאוד!
יש במה להציץ ולהנות... :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה