מגיני מזרון

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
האם אתם מרוצים ממה שיש לכם?
דגם? חברה? מחיר?
אשמח לשמוע,
תודה מראש:)

• הוסף לסימניות
של פריד. מעולה!
ניתן לכבס ב90 מעלות - שזה פלוס ענק בעיני

• הוסף לסימניות
לי יש של גולף, אני כיבסתי אותם ב90 מעלות גם ויצא מעולה, הם טובים מאד!

• הוסף לסימניות
פריד - קצת יקר אבל שווה מתאים למזרונים גבוהים

• הוסף לסימניות
פריד - ממש מעולים!!! וכביסים חבל"ז!

• הוסף לסימניות
וונוס!
לא האמנתי שיצא כ"כ לבן ובוהק...
חזק וכביס.

• הוסף לסימניות
לי נמאס מהמגינים שעשויים ממגבת עם פלסטיק דבוק מתחת
כי הפלסטיק תמיד משמיע רעשים, וגם אחרי תקופה (תלוי באיכות המגן) הפלסטיק נפרד מהמגבת.

כרגע יש לנו מגן מזרן שקניתי באיקאה. עולה בסה"כ 35 ש"ח, עשוי מבד ושכבת ריפוד, ומתחת יש אלבד שאטום למים. מכבסים בקלות, ניתן לייבש במייבש (את המגנים עם הפלסטיק א"א לכבס במייבש. הפלסטיק נמס).
בנוסף, זה נותן מעין תחושת ריפוד נוספת שמוסיפה נוחות למזרון.
החיסרון היחיד הוא שזה מיועד למיטות במידות 200X90. אבל אני שמתי גם למיטות רגילו שת 80X190 ו90X190 ולא קרה כלום (סה"כ המגן מקופל על הצד של המזרן).

לדעתי, לנוכח המחיר הנמוך- שווה מאד לנסות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה