מידע שימושי מגיע לך? אבל בתנאי קורונה....

• הוסף לסימניות
יולדות בביקור חולים זכאיות ליום תמנה בבית החלמה ביכורים או בטלז סטון. עד כאן ידוע.
מה שלא ידוע, שהזכאות היא לחדר של שלוש. בעידן הקורונה מותר רק אשה אחת בחדר, מה שאומר שעל הזיכוי יש להוסיף 180 ש"ח כדי לממש את הזיכוי.
האם זה שווה? לי לא. לא סותר שזה מעצבן מאד מאד. לפחות שיתנו לי לממש את הזכאות במקום אחר (למשל בנופש עם בעלי). יש כאן זכאות שמוגבלת לחודש, ואני לא עשויה להרוויח ממנה, בשל ההגבלות שמפילות אותי בין הכיסאות. לפחות שיעדכנו בנתונים החדשים, ולו בשל השקיפות. ויותר טוב שיתנו אפשרות להמיר את הזיכוי באופציה כספית אחרת (מסעדה/ ביגוד לתינוק/ לא יודעת מה)
אם יש יולדות שזה שיקול בעבורן- חשוב שתדענה זאת לפני כן...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בהדסה, אפשר לבקש יום נוסף במחלקה.
(מעודכן מלפני עידן הקורונה)
וכמובן, לא מתאים לכל אחת.

• הוסף לסימניות
בהדסה, אפשר לבקש יום נוסף במחלקה.
(מעודכן מלפני עידן הקורונה)
וכמובן, לא מתאים לכל אחת.
לי זה לא היה רלוונטי (רציתי להשתחרר כמה שיותר מהר, בלי קשר). אבל אני חושבת על כאלו שזו אופציה בעבורן, והן לא ביקשו כדי לממש את הזכות בביכורים, ושמעו לאחר מעשה שעליהן להוסיף 180 ש"ח. זה מעצבן!!!

• הוסף לסימניות
תמי, קודם כל מזל טוב!
זה בעצם צ'ופר שביקור חולים נותנים,
בשווי 550 ש"ח (שאגב הרבה לא מנצלות)
מעטים בתי החולים שנותנים מתנה כזאת.
יולדת שחייבת בית החלמה שווה לה להוסיף סכום לא גדול יחסית למחיר ללילה (100 ש"ח בטלז סטון)
אם זה השיקול בבחירת בבחירת בית חולים, חשוב באמת לדעת את זה

• הוסף לסימניות
תמי, קודם כל מזל טוב!
זה בעצם צ'ופר שביקור חולים נותנים,
בשווי 550 ש"ח (שאגב הרבה לא מנצלות)
מעטים בתי החולים שנותנים מתנה כזאת.
יולדת שחייבת בית החלמה שווה לה להוסיף סכום לא גדול יחסית למחיר ללילה (100 ש"ח בטלז סטון)
אם זה השיקול בבחירת בבחירת בית חולים, חשוב באמת לדעת את זה
יולדות בהדסה גם זכאיות ליום במתנה בהדסה בייבי, חדר פרטי מרווח.
ישנה אופציה להוסיף את הבעל תמורת 150 ש"ח.
אפשר לבחור גם בביכורים או בטלז סטון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה