שיתוף מקודם מגיע לכם נופש זוגי - ענו על שאלה קצרה ואתם יכולים לזכות בנופש זוגי מפנק>> ובונוס נוסף לתורמים עד ל"ג בעומר 🔥🔥🔥

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
מצב
הנושא נעול.
לע''ע לא השתתפנו אך הלוואי שיתאפשר לנו לתרום הרבה יותר
כי עליכם העולם עומד!
אשריכם שזכיתם!

לא השתתפתי
ולדעתי מצווה עצומה לתמוך בלימוד תורה נעלה כזה
(רק לא זכיתי להבין איך מותר לתרום לזה מכספי מעשר אבל זה נושא אחר.)

השתתפות כזאת- למי שבאפשרותו ושהעידוד מסייע לו לבחור בזאת- היא זכייה גדולה.
החזקת תורה, וואו. תורה זוהי תכלית הבריאה, הרי.

לא השתתפנו
בהחלט שוקלים לעשות זאת

לא השתתפתי בעבר.
הלוואי שאזכה.
רק תוהה, כמה אחוז מהתרומה חוזר בצורת מתנה?
נשמע לי קצת גבוה מידי.
כשאני תורמת, אני רוצה לתרום.
מילא מתנה סימלית, אבל יותר מזה - פחות משכנע אותי.

לא השתתפנו, עניי עירך קודמים
וסליחה על ההערה, מרכיש לי קצת ביזנעס.
צדקה צריכה להיות כדי לתת, לא כדי לקבל.
אין ספק שלימוד התורה זכות גדולה.
גם אם הייתה לי יכולת לתת, לא הייתי לוקחת. למרות שחופשה לא היתה מזיקה לי.
ב"ה תעשית הצדקה היום ענקית, וכולם נתבעים ונותנים.
הרעיון במיזם זה שבמקום לעשות דינרים גדולים ומגביות ענקיות שעולות הון, לוקחים את אותו כסף שבין כה רגילים ומותר להוציא על גיוס הצדקה, וממנפים את זה בגדול, ומחזירים שוב לציבור שברובו מתקשה לצאת לנופש בקלות.
כמו"כ העלות האמיתית של אירוח במלון [בימי חול] היא כמעט אפסית למלון אחרי שבין כה יש חדרים ואוכל, כך שבקנית כמות אפשר להגיע למחיר זול משמעותי, בהתחשב שזה גם פרסום אצלם וכו'
גם מהצד של התורם הוא יודע שעל כל יחידת נופש שתרם הכולל קיבל סכום גדול, וגם הנופש שהוא תרם הלך למטרה טובה ולאדם שבדר"כ נצרך לזה.
פרטים נוספים אפשרי בטלפון בעז"ה.

לא השתתפתי.
בודאי שכדאי לחזק לומדי תורה, במיוחד בתקופה בה הם נרדפים.

לא השתתפתי
בהחלט שוקלים לעשות זאת

לא השתתפתי
זכות גדולה
אולי יום אחד נשתתף

לא השתתפתי עדיין
מקווה שבקרוב אוכל לעשות את זה!!

לא השתתפתי
זכות גדולה.
תזכו להגדיל תורה ולהאדירה!

שמענו וגם השתתפנו במידת האפשר
כי תמיכה בלומדי תורה היא חובה וזכות וגם נטו לשם שמים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה