שיתוף מקודם מגיע לכם נופש זוגי - ענו על שאלה קצרה ואתם יכולים לזכות בנופש זוגי מפנק>> ובונוס נוסף לתורמים עד ל"ג בעומר 🔥🔥🔥

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
מצב
הנושא נעול.
לא
אבל מי שמתאפשר לו כלכלית חייב להשתתף זה פשוט שותפות עם התורה

שמענו כשהיינו זוצ והתלבטנו מאוד ( במחשבה שניה לא ברור למה ?O)
ודאי שזאת זכות גדולה , הייתי מאוד שמחה לדעת ש 100% מכספי המעשרות הולכים לתלמידי חכמים

לא השתתפנו עדיין
זכות עצומה ששכרה בצידה!!

לא השתתפנו
וזה רעיון מעולה
לתרום ללומדי תורה
וגם לאגור כוחות בעצמנו להמשיך ללמד...
אשריכם!

מעולם לא שמעתי ע"ז וכמובן לא השתתפתי בזה אך בעיני זה דבר חשוב מאאאאד!!!

השתתפתי כבר פעמיים ואני חושבת שזה זכות גדולה.

ודאי שזאת זכות גדולה , הייתי מאוד שמחה לדעת ש 100% מכספי המעשרות הולכים לתלמידי חכמים
כפי שכבר נכתב כאן ההוצאות הם מאוד נמוכות בהשוואה לשיטות גיוס אחרות, רק כאן יש גם מחשבה איך למנף את הכסף גם לטובת התורמים, ושכולם יתחלקו בזה, בשונה מהגרלות שיחידים זוכים, או בודד זוכה בדירה וכדו'.

לא שמעתי על הארגון
נשמע חשוב מאוד

לא הכרנו את הארגון.
מצווה גדולה מאוד.

לא זכינו להשתתף,
אין סגולה כתורה!
במיוחד בתקופה כזאת

זכינו להשתתף כבר כמה וכמה פעמים...
בהחלט נותן תחושה כיפית שהכסף הולך למען אברכים השוקדים על תלמודם כדבעי..
דרך אגב זה המקום להודות גם לאחראים המסורים שם שאוזנם קשבת יום וליל לתורמים ולכל מאן דבעי...
בברכת הקב"ה ישלם שכרם וכו'

לא השתתפנו, ממש מגרה אותי להצטרף לזכות הגדולה הזאת
חושבת שזה מדהים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה