- הוסף לסימניות
מיזם מעולה
נרשמתי לפני כמה חודשים, ועד עכשיו לא קיבלתי אישור הצטרפות
אם תוכלו לקדם את האישור שלי אשמח.
נרשמתי לפני כמה חודשים, ועד עכשיו לא קיבלתי אישור הצטרפות
אם תוכלו לקדם את האישור שלי אשמח.
כן.שמעתם על השדכן כבר?
לא נרשמנו.במידה וכן - נרשמתם בעצמכם / עבור מישהו קרוב? איך התרשמתם?
נשמע טוב, להבנתי מכתב של קונצנזוס נרחב יותר היה מביא תנופה לעניין.אם לא - מה דעתכם על מיזם שבו ההורים/המשודכים מחפשים ומקדמים בעצמם הצעות מדויקות להם
1.ראינו פה את הפרסוםאז איך משתתפים?
פשוט השאירו תגובה כאן בפורום וענו לנו:
שמעתם על השדכן כבר?
במידה וכן - נרשמתם בעצמכם / עבור מישהו קרוב? איך התרשמתם?
אם לא - מה דעתכם על מיזם שבו ההורים/המשודכים מחפשים ומקדמים בעצמם הצעות מדויקות להם?
כל תגובה תכניס אתכם אוטומטית להגרלה!
כאןאיפה רואים את המודעות אירוסין?
איפה רואים את המודעות אירוסין?
אנחנו עובדים על זה.1.שמעתי
2. אני מחובר לאתר
3. במגזר החסידי כמעט ואין שמות ואין שדכנים/ות
חבל מאוד
ממליצה להיכנס להתרשם ממודעות המאורסים, את תופתעי!שמעתי
לא נרשמתי
קצת חוששת לגבי הציבור שנמצא שם
נרשמו מאות שדכנים, ממתינים להיכנס.לגבי השאלון באתר עצמו
רציתי להרשם, כשדכנית
היות ובעלי משגיח בישיבה וכחלק מתפקידו עסוק באינפורמציות (ולא רק)הלוך ושוב.
וכל זאת ללא תשלום,
לכן לא יכולתי להמשיך עם ההרשמה כי אנחנו לא מקבלים על זה תשלום.
תודה הילה!אני השארתי פרטים עבור קרובת משפחה וגם העברתי מידע על האתר לבחורות די מבוגרות מהמשפחה
אף הגשתי בקשה לעבוד כשדכנית מטעמכם -אך לא קיבלתי תשובה
בכל מקרה זה נראה לי מדהים והלוואי ותצליחו עוד
פתוח בנתיב.האתר חסום בסינון "נתיב"
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים