שיתוף מקודם מגיע לכם 10,000 ש"ח פשוט להתפנק! הגיבו ואולי ביום שני הם אצלך בכיס! 💵💰🎁

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
מצב
הנושא נעול.
בלת"ק
המיזם עצמו מעולה ומבורך.
אבל האתר עצמו נכון להיום, מתסכל ברמה אחרת! משקיעים זמן על הרשמה, חיפושים, בירורים, ואין דרך לתקשר עם הצד השני.
האופציות להעביר מסר מוגבלות מאד, והדבר יוצר הרבה פעמים אי הבנה, לא תמיד האפשרות לערב שדכן פתוחה בשלב הראשוני, ככה שיוצא הרבה עבודה לבטלה ובירורים לחינם. אפשר אז ליצור קשר עם הצד השני דרך האנשים שמבררים אצלם, אבל האתר מלא באזהרות שאסור לעשות את זה.

דוגמא: נשלחת הצעה של בחור, הפרטים נראים, שולחת התקדמות, נפתחים מספרים לברורים.
הבחור שולח דרך מערכת סגורה של שאלות ספציפיות האם ישנה גמישות לגבי אזור המגורים, ופה -אין איך לענות!
האופציה לתקשר היא רק דרך האתר ודרך שאלות שמוכנסות מראש בלי מלל אישי.
הבחור רואה שיום שלם לא עונים, ואיכשהוא מבין שכנראה אין גמישות ומתקבל ממנו מסר שההצעה ירדה מחוסר התאמה.

או שדכנית שאמרה לי שהוציאו אותה מהמאגר כי חשבו שהיא לקחה תשלום לא דרכם ובלי לשלם להם את התיווך, מה שלא קרה באמת, אבל בגלל זה לא יכלה לעזור באמצע...

זה דברים שחוזרים על עצמם, בהתרשמות שלי עם השירות לא היתה כ"כ נכונות והיענות לעזור בענינים האלו, ואישית הרגשתי שמבזבזת זמן וכח לבטלה.

בהחלט מיזם חשוב, אך יש מה לשפר כדי שיהיה גם יעיל.

שמעתי בדיוק לאחרונה.
נשמע שיכול לצאת מזה דברים טובים וגדולים. רעיון יפה ממש ונשמע שזה ממש מתאים למגזר החרדי.
הלוואי שתצליחו.
אבל לי אין זמן להתעסק בזה וזה נראה לי כאב ראש גדול (עבורי...)

1 שמעתי ונחשפתי לאתר בתור סקרנות(מכיר את הזוג הראשון שהתארס דרככם! )
2 נשמע מעולה, קצת כאב ראש לחפש בין כולם כי אי אפשר לעשות סינון לפי אופי לדוג
וכן אין שם כמעט משפחות מהסוג שאנחנו משתדכים איתם

ניסיתי להרשם , אבל לא הצלחתי
1746331906115.png

שמעתי ונירשמנו
אחלה רעיון פורץ דרך!!
תמשיכו להצליח!!
יש לכם שליחות מטורפת!!
נ.ב
יש לך דרך לשלוח לי הודעה בפרטי??
שלחתי

1. אכן שמעתי
2. שלחתי לכמה אנשים קרובים שגם נרשמו ב"ה,
לדעתי המיזם מדהים ומבורך!
רק המינוס הוא שאחרי הכל ההתאמה הראשונית היא לפי פרטים טכנים,
ולפעמים צריך יותר מזה, (כמו שדכן שמכיר את 2 הצדדים וכו...) בעיקר בשידוכים לגיל המבוגר.
ההתאמה מתבססת גם על אופי ותכונות, שאמנם כל אחד רושם על עצמו או על ילדיו, אבל עדיין זה נותן משהו,
ובנוסף יש את הפידבקים של המשודכים על ההצעות, למה הורידו וכו' שזה גם כן עוזר מאוד למנגנון ההתאמות הפנימי.

בלת"ק
המיזם עצמו מעולה ומבורך.
אבל האתר עצמו נכון להיום, מתסכל ברמה אחרת! משקיעים זמן על הרשמה, חיפושים, בירורים, ואין דרך לתקשר עם הצד השני.
האופציות להעביר מסר מוגבלות מאד, והדבר יוצר הרבה פעמים אי הבנה, לא תמיד האפשרות לערב שדכן פתוחה בשלב הראשוני, ככה שיוצא הרבה עבודה לבטלה ובירורים לחינם. אפשר אז ליצור קשר עם הצד השני דרך האנשים שמבררים אצלם, אבל האתר מלא באזהרות שאסור לעשות את זה.

דוגמא: נשלחת הצעה של בחור, הפרטים נראים, שולחת התקדמות, נפתחים מספרים לברורים.
הבחור שולח דרך מערכת סגורה של שאלות ספציפיות האם ישנה גמישות לגבי אזור המגורים, ופה -אין איך לענות!
האופציה לתקשר היא רק דרך האתר ודרך שאלות שמוכנסות מראש בלי מלל אישי.
הבחור רואה שיום שלם לא עונים, ואיכשהוא מבין שכנראה אין גמישות ומתקבל ממנו מסר שההצעה ירדה מחוסר התאמה.

או שדכנית שאמרה לי שהוציאו אותה מהמאגר כי חשבו שהיא לקחה תשלום לא דרכם ובלי לשלם להם את התיווך, מה שלא קרה באמת, אבל בגלל זה לא יכלה לעזור באמצע...

זה דברים שחוזרים על עצמם, בהתרשמות שלי עם השירות לא היתה כ"כ נכונות והיענות לעזור בענינים האלו, ואישית הרגשתי שמבזבזת זמן וכח לבטלה.

בהחלט מיזם חשוב, אך יש מה לשפר כדי שיהיה גם יעיל.

נשמע שניסית להיעזר במיזם לאורך זמן, לקבל הצעות ולהתקדם, אבל לא הסכמת לתת משהו מעצמך.

לערב שדכן בשלבים מוקדמים של ההצעה עולה 22 שקלים חד פעמי עבור הצעה ספציפית, למי שאינו מנוי פרימיום.
את בוודאות לא מנויה, ונראה שגם את הסכום הזעום הזה בחרת לא לשלם.
הרמת טלפון לשדכנית שהכרת, במקום לבחור אחת דרך המערכת.

עם כל הרצון לעזור - אין לנו אפשרות להחזיק את המיזם ללא תקציב, ולכן יש דברים שעליהם אנחנו מבקשים תשלום סמלי ביותר.

ההמלצה שלנו, והיא רשומה חד משמעית - לערב שדכן כשיש הצעה שמעניינת אתכם.
שדכן אנושי מקדם את השידוך פלאים.
האתר עצמו נועד בעיקר עבור השלב הראשוני של מציאת הצעה רלוונטית, ולא עבור כל התהליך אחר כך.

בנוסף, האפשרות לשלוח הודעות לצד השני מוגבלת כי זה בכל זאת אתר חרדי, ובהוראת הרבנים אנחנו לא מאפשרים תקשורת חופשית בין הצדדים. אנחנו ממש לא מעוניינים להפוך לעוד אתר היכרויות זול, יש מספיק כאלה.

לסיכום, לפי הבנתי -
כשאת רושמת 'יש מה לשפר' את בעצם מתכוונת - תנו הכל כולל הכל ללא עלות בכלל :)
זה לא יקרה, אלא אם יבוא תורם רציני שיקח את העלויות על עצמו.
אם את מכירה אחד כזה נשמח ממש אם תקשרי בינינו 🙏

1 שמעתי ונחשפתי לאתר בתור סקרנות(מכיר את הזוג הראשון שהתארס דרככם! )
2 נשמע מעולה, קצת כאב ראש לחפש בין כולם כי אי אפשר לעשות סינון לפי אופי לדוג
וכן אין שם כמעט משפחות מהסוג שאנחנו משתדכים איתם
יש אפשרות לעשות הרבה סינונים,
ולפי אופי לעשות חיפוש חופשי.

סתם שאלה - איזה אופי אתם מחפשים?
האם אפשר לדעת בוודאות איזה אופי אמור להיות לבן/בת הזוג העתידיים?

מעניין אותי לשמוע את דעתך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה