שיתוף מקודם מגיע לכם 10,000 ש"ח פשוט להתפנק! הגיבו ואולי ביום שני הם אצלך בכיס! 💵💰🎁

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
מצב
הנושא נעול.
שמעתי
ואני רשום וממליץ בחום!
פשוט לעקוף את כל הסחבת המתישה של השדכנים!
בלי בירוקרטיה ושאר ירקות..
הכל מונגש ואמיתי! (וכמובן בפיקוח וגיבוי של גדולי ישראל)
לכו בכוחכם זה והושיעו את ישראל!!

@השדכן - הדרך לבאשערט משום מה לא יכולה לצטט אותך,
בכל אופן, הענין הוא ממש לא כמו שרשמת! אני אישית באמת לא רשומה, כי רציתי להתרשם קודם מאיך הולך, אבל אחותי רשומה, ומדברת גם עליה, אותה התנהלות שהרבה באמת מתסכלת.
ולשלם לשדכן בשביל לערב, ברור ששילמתי כשניתנה אפשרות, מדברת על מקרים שלא היתה אופציה כי רשום שלא ניתן לערב שדכן עד זמן מסוים, ובינתיים דברים זזים והשידוך יורד.
אני משלמת לחלק שדכנים גם על פגישות, כי זה נראה לו הוגן ופיר, אז בטח הכמה מאות של פה לא משחקים לי, זה ממש לא הסיפור.

ופניתי אליך גם במייל, רשמת שאין לך זמן לבדוק אם מישהו לא עונה למייל לדוגמא.. וזה בסדר, אבל לא משהו שמנוי היה עוזר

בכל אופן, מותר לשמוע מה אפשר לשפר, אין צורך להתקיף, אמן והלואי שהרבה יעזרו ויצליחו דרך האתר להקים בתים.

מיזם מבורך מאוד!
רשומיה ומכירה 2 זוגות שהתארסו דרככם.
לפי סוג הבחורים שראיתי שם, נראה שהמשפחות השמורות והקלאסיות עדיין פוחדות מהרעיון
לא חושבת שיש ממה לפחד!
להיפך, ככל שירשמו יותר, גם אלה שרק עכשיו התחילו שידוכים, כך יגדלו הסיכויים למצוא משהו באמת רלוונטי
(בהתחלה גם אני חששתי קצת, אבל זה משהו שיכול להביא תועלת רבה!)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה