אטרקציה מג'יקאס - מבצע של ג'אמפ

• הוסף לסימניות
האם יש כאן מישהו שנרשם למג'יקאס במבצע של גאמפ ורוצה להחליף איתנו למחר אחה"צ?
יש לנו 4 כרטיסים לרביעי בוקר
יעזור לי מאד!
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אם עוד רלוונטי,
יש כרגע כרטיסים,

• הוסף לסימניות
זה נראה שאין כבר אפשרות להזמין

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות כרטיסים למגיקאס במחיר שפוי..
מה האפשרויות?
כי באתר שלהם זה מאד יקר - יש קופונים/קבוצות רכישה איפשהו?

• הוסף לסימניות
לא היינו שם עדין, אבל התקשרנו לשאול אותם ואמרו שלא יעמדו על קבלה על כל בקבוק, אבל צריכים חלק מהקבלות לאיפה התקשרת ?

לא היינו שם עדין, אבל התקשרנו לשאול אותם ואמרו שלא יעמדו על קבלה על כל בקבוק, אבל צריכים חלק מהקבלות
לאיפה התקשרת?

• הוסף לסימניות
הורים גם צריכים כרטיסים - תויות?

• הוסף לסימניות
אם אפשר לעדכן איך קונים, באיזה מחיר.
אני צריך למחר 3 כרטיסים

• הוסף לסימניות
אין לי מושג, זה לא היה אני אלא מישהו מהמשפחה המורחבת...
אבל הם עכשיו בדרך, אעדכן אם היו להם בעיות בכניסה
נשמח אם תבררי איתם את הפרטים
1.הורים צריכים תוויות?
2. מצב הכניסה עומס?
3. והאם באמת מקפידים על החשבוניות?

• הוסף לסימניות
נשמח אם תבררי איתם את הפרטים
1.הורים צריכים תוויות?
2. מצב הכניסה עומס?
3. והאם באמת מקפידים על החשבוניות?
לא ענו בטלפון.
1. נסעו בלי הורים אז לא יודעת
2. אם יענו לי אברר
3. כנראה שלא, כי אם היו בעיות בכניסה כבר היו מתקשרים אלי

• הוסף לסימניות
אולי יש מישהו שיש לו קבלות ותוויות שאין לו צורך בהן?
אודה מאד מאד
rhoff60 גימייל קום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה