מידע שימושי מגי'ק קאס מול ירכא

• הוסף לסימניות
מישהוא יודע להגיד מה ההבדלים בניהם ומה יותר מוצלח.
ובעיקר למי שלא מחפש מתקנים מפחידים מה עדיף?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מי שלא מחפש מתקנים מפחידים נראה לי שעדיף ירכא
במג'יק קאס רוב המתקנים מפחידים... העיצוב שם מדהיםםם

• הוסף לסימניות
אין מה להשוות
מג'יק קאס מכניס את ירכא בכיס הקטן
ירכא- לילדים, מג'יק קאס- אקשן
אני אישית נהניתי מכל רגע
לא מפחיד בכלל, זה הכי בטיחותי בעולם
אה, ולא לאכול שעתיים לפני זה ;)

• הוסף לסימניות
זה נקרא MY BABY בירכא(אם אני לא טועה... ;)) וזה לא קרוב למג'יק קאס לדעתי....
זה יותר לילדים...

• הוסף לסימניות
באתר של מגי'ק קאס כתוב:
בנוסף למתקני שעשועים, מציע המתחם 150 משחקי וידאו באולמות גיימינג, ג'ימבורי מאובזר, "חללי "אזורי סימולציות ועוד!
השאלה שלי על המתחם הזה אם זה יותר מירכא או פחות, שאלה לאלה שהיו שם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

למי שעקב אחרי פרק א'...
ככלל,
אנחנו מהר מאד ממהרים לשפוט ולא להבין או לברר מה היה.
אולי זו הזדמנות אלולית לחדד את זה.
חוויתי אירוע לא נעים? אני מרגיש, או יודע, או יש לי הוכחות שגורם מסוים גרם לי נזק?
לפני איום\אזהרה במייל\ תביעה\ בדיקה מבחינה הלכתית אם מותר לפרסם וכו'
אולי קודם כדאי לברר?
אולי מה שידוע וברור לך, לא ברור לאחרים?
אולי מה שבטוח שאתה חושב שאתה יודע, פועל אחרת\ אוטומטית\טכנולוגית
ומושפע מסיבות אחרות, רובוטיות למשל?

לא בחנתי את המקרה כי לא נדרשתי, וזמני יקר בכדי להקדיש זמן לאירוע ששייך לחברה אחרת.
אך נסיוני למדני, שפעמים רבות הדבר הנכון הוא, גם רגשית וגם מעשית, קודם כל להבין ולברר, ולא לחבר באופן עצמאי מכלול של נתונים למסקנה אחת מדאיגה.

זו עצה כללית, לא רק בעולמות השירות שאנחנו מקבלים, גם בחיי היום יום, אם נלמד לברר לפני שנאשים, נהיה אנשים שמחים יותר ומועילים יותר לסביבה.

ולך, שחווית עוגמת נפש, ולא משנה אם קרה משהו או לא קרה.. לחלוטין מבינה את הקושי להתאמץ על פרוייקט חיים ולהתקל בתחושות שנתקלת, בהכירי את עולמות התוכן, את המשימה הסינונית האדירה, את רמות הידע והמקצועיות שנדרשים, משעשע אותי לחשוב על סיטואציה כזו, שנציג מעוניין לעקוב אחרי קורסים.. חוק הגנת הפרטיות, חוקי משרד התקשורת, אמנת השירות ועוד ועוד, מחייבים בהליכים מאד ברורים מה אפשר ומה אי אפשר.

במידה והעוול שאת מרגישה שחווית נוגע לחברת רימון או אתרוג, תוכלי לפנות למייל שבתחתית החתימה באופן מזוהה ואשמח לבדוק את פרטי המקרה.
במלחמה האחרונה מול איראן היו כמויות אדירות של חסדי ה' מכל הכיוונים, אשמח למי שיוכל להוסיף חסדי ה'.
כמובן שכל הדברים הם רק הגלויים כרגע, יש הרבה חסדי ה' שאנו לא יודעים וגם לא נדע לעולם.
מי שמוסיף מידע שלא ידוע לציבור - אשמח אם יוסיף מקור.
אין הכוונה דווקא לניסים בסגנון קריעת ים סוף, אלא גם ובעיקר בסגנון מגילת אסתר. ששם הכל נעשה כביכול בידי בני אדם אבל הכל היה מתוזמן נפלא מאת ה'

אתחיל כמה נקודות:-
לפני 16 שנה התחילו בארה"ב להכין פצצה מיוחדת עבור מתקני הגרעין בפורדו (
https://hm-news.co.il/news-flash/565537/)
-לפני 4 שנים התחילה מלחמת רוסיה אוקראינה מה שגרם לפוטין להיות עסוק ולא להתערב לטובת איראן ידידתו למרות בקשותיהם ולמרות עזרתם הרבה לרוסיה. (האריך בזה הרב ברוך רוזנבלום)
- לפני 3 שנים התחילה הרפורמה המשפטית שגרמה להפגנות שמאל ולמה שנראה כקרע בעם, שגרם לחמאס להחליט שהזמן מתאים לצאת למתקפה פתאומית על ישראל, מה שגרם לתובנה כללית בהנהגה בישראל שצריך להשמיד אויבים גם אם הם נראים שקטים כמו איראן.
- לפני 3 שנים מונה לשר לביטחון פנים אדם שהערבים מפחדים ממנו והמשטרה שלו, וכך לא קרה מה שקרה כאן ב"שומר החומות" בלוד עכו חיפה יפו וכו' (רק להזכיר אז הפרעות היו בגלל שני טילים מעזה... וכעת כותשים את עזה לבנון ואיראן והערבים בארץ יחסית מפחדים להרים ראש.. חסד ה'!)
-לפני שנה הנשיא טראמפ הנשיא הכי אוהד לישראל נבחר, וגם ידיד טוב של רה"מ שהיתלו יחד באיראן.
- - בשנה האחרונה חוסלו החמאס והחיזבאללה שאיימו על ישראל שכאשר תתקוף את איראן יפגעו בישראל קרוב למאתיים אלף טילים.
מחוסר זמן עצרתי לפני תחילת המלחמה.

אז מה קרה במכת הפתיחה?
ושלא נפגעו מטוסים שלנו באיראן.
וניסי הטילים

מחכה לתוספות,
המטרה היא שבסוף יצא עמוד מסודר לספר חסדי ה' .
תודה רבה

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה