מגירות רשת לירקות בתוך ארון - מומלץ ?

• הוסף לסימניות
מניסיוני בירושלים. חייבים אוורור.
וגם אז, בננות ואבוקדו לא יאכלו לשרוד. רק תפוחי אדמה בטטה בצל ושום.

• הוסף לסימניות
חורים בצוקל נחשבים פתחי אוורור מספקים ?[/QUOTE
לי היה לא חורים בצוקל אלא שרצפת הארון מגיע רק עד הצוקל
בחלק התחתון של הארון בין הדלת לרצפת הארון יש חלל.
טוב לתפו"א ובצל
לא לבננות

אני גרה בבני ברק.

• הוסף לסימניות
אז המסקנה שאפשר ללא פתחי אורור ?
ואת הקליפות אכן יש היום גלויונות נייר מתאימים ואין אם זה שום בעיה
אני ממליצה כן על אורור בצוקל. זה מספיק מאוורר ולא פוגע במראה האחיד של הארונות.
מה שכן, תבדקי אם המגרות רשת האלו נשלפות, אצלי הן לא, רק בפתיחת ממש רצינית של כמה ברגים, ממש הסתבכתי לנקות שם בערב פסח.

• הוסף לסימניות
לי היה לא חורים בצוקל אלא שרצפת הארון מגיע רק עד הצוקל
בחלק התחתון של הארון בין הדלת לרצפת הארון יש חלל.
טוב לתפו"א ובצל
לא לבננות

אני גרה בבני ברק.
בננות מוכנות לאכילה כמובן צריכות קרור. וכנ"ל אבוקדו.

• הוסף לסימניות
אני כרגע בשלב של תכנון מטבח בבית חדש , וצריכה את עזרת המנוסות שכאן .
אני מאד בעד להקצות חלק מארון במטבח לירקות ( תפו"א, בצל ובטטה) אשר יאחסנו בתוך מגירות רשת .בארון
בחברת המטבחים שבקשתי לעשות ארון עם פתחי אוורור טענה לי שלא עושים היום דברים כאלו ,האפשרות היחידה היא לעשות חורים בצוקל של אותו ארון .
האם אוורור בצוקל מספיק לירקות ?
המטבח לא מאד מאוורר (יש לו רק חלון למרפסת שרות ) האם הירקות מחזיקים מעמד בכאלו תנאים ?

תודה רבה .
לא ממליצה בכלל. 1. הירקות מרקיבים מהר יחסית
2. המטבח מקבל ריח של ירקות בשלבי הבשלה שונים

• הוסף לסימניות
איך אפשר לדעת יותר אם התפ''וא נשמרים או לא...?
הטעם לא תמיד אומר והנראות גם לא.
תפו''א שמצמחים קרניים מסוכנים מאוד (בלי קשר לכלום זה דבר שחשוב שאנשים ידעו אחר שמשרד הבריאות הזהיר על זה)
אצלי שהם היו בארון ללא אורור מספק מצד אחר הם הצמיחו, ועוד איך
תבחנו את ענין האורור בצוקל זה ותדעו בקלות.
מצרפת קישור לכתבה -https://www.hidabroot.org/article/218496

• הוסף לסימניות
אני עשיתי באחת המגירות הגדולות (70 ס"מ) אורור בצוקל בצד הפנימי של הבר , לארוך המגירה כך שלא רואים מתוך המטבח את החורים
, במגירה עצמה שמתי 2 סלסלאות ענקיות לתופ"א בצל וכו, המקום מאורר מעולה, אין ריח , פשוט תענוג.

• הוסף לסימניות
אני ממליצה כן על אורור בצוקל. זה מספיק מאוורר ולא פוגע במראה האחיד של הארונות.
מה שכן, תבדקי אם המגרות רשת האלו נשלפות, אצלי הן לא, רק בפתיחת ממש רצינית של כמה ברגים, ממש הסתבכתי לנקות שם בערב פסח.

פקאו תודה ,
מבולבלת קצת מהדעות יש מצדדים לכן ויש ללא מוחלט .
אבל חייבת לדאוג שהירקות יאוחסנו בתוך ארון כי אין לי אפשרות אחרת .
חורים בצוקל יש בכמה רמות ? הכוונה האם זה משהו קבוע או שאפשר לבקש שישעו את המקסימום חורים שניתן ?

• הוסף לסימניות
אני עשיתי באחת המגירות הגדולות (70 ס"מ) אורור בצוקל בצד הפנימי של הבר , לארוך המגירה כך שלא רואים מתוך המטבח את החורים
, במגירה עצמה שמתי 2 סלסלאות ענקיות לתופ"א בצל וכו, המקום מאורר מעולה, אין ריח , פשוט תענוג.
את יכולה להעלות תמונה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה