מדיח כלים מגירת סכו"ם במדיח כלים ?

• הוסף לסימניות
מה עדיף ? מגירת סכו"ם עליונה או סלסלת סכו"ם במגירה למטה , גם כלפי הנקיון של הסכום עצמו , וגם כלפי ניצול השטח
תודה מראש לעונים

• הוסף לסימניות
היתה לי סלסילה, ועכשיו מגירה.
בתכל'ס,
הייתי שמחה מאד לחזור לסלסילה, כי מבחינתי המגירה תופסת מקום יקר ומשמעותי בגובה, וזה הוריד לי משמעותית את מספר הסירים שאני יכולה להכניס למדיח.
סלסילת סכו"ם היא ניידת, ונשלפת, כך שאפשר תמיד במקרה הצורך להתפטר ממנה
מבחית ניקיון אין הבדל

• הוסף לסימניות
עוד שיקול,
את הסכו"ם במגירה יש להניח אחד אחד מסודר.
קצת מכביד ומעצבן...

• הוסף לסימניות
כי מבחינתי המגירה תופסת מקום יקר ומשמעותי בגובה, וזה הוריד לי משמעותית את מספר הסירים שאני יכולה להכניס למדיח.
למרות שזה נראה שזה כמה סנטימטר למעלה שבכל מקרה לא מנוצלים , בגלל המגירה העליונה שבכל מקרה לא ממלאים עד למעלה כדי שלא ישרוט שם כלום?

• הוסף לסימניות
מצטרפת לכך שמגירה פחות נח.
הסלסלה נוחה יותר, גם מצד זה שהיא תופסת פחות מקום, גם נח יותר למלא אותה ולרוקן אותה וגם תופסת פחות מקום.

• הוסף לסימניות
יש לי סלסלה, ממש נח.
כשאין סכום, אני מוציאה אותה ושמה שם כלים אחרים

• הוסף לסימניות
איך נראית סלסלת סכו"ם? אפשר קישור או תמונה?

• הוסף לסימניות
1735478812124.png

• הוסף לסימניות
מגירה כמובן
גם אותה אפשר לשלוף כשלא רוצים
וזה גבוה, מסודר ונעים
אפשר להניח בה באופן מסודר הרבה פיציפקס קטנים: מקלף, חלקים של מטחנה...

• הוסף לסימניות
מגירה כמובן
גם אותה אפשר לשלוף כשלא רוצים
וזה גבוה, מסודר ונעים
אפשר להניח בה באופן מסודר הרבה פיציפקס קטנים: מקלף, חלקים של מטחנה...
אבל זה נראה מוגבל מאד , לא?
אם אני שמה בליל שבת סכו"ם - מזלגות וסכינים של דגים וכפות של מרק
שנניח יש עשרה סועדים
ואז בבוקר עוד פעם סכינים ומזלגות של עשרה סועדים.
ויש חוץ מזה גם את כל הכפות הגשה
זה נראה שלא נכנס הרבה...

• הוסף לסימניות
לנו יש מגירה וצריך לסדר את הסכום אחד אחד בפנים, קצת מעצבן...
סלסלה נשמע לי הרבה יותר נח

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת מגירה, זה מאד מאד נח.
ובכלל לא מסובך לסדר את הסכום במגירה (לדעתי זה החלק הכי כיף במדיח...)
למרות שזה נראה שזה כמה סנטימטר למעלה שבכל מקרה לא מנוצלים , בגלל המגירה העליונה שבכל מקרה לא ממלאים עד למעלה כדי שלא ישרוט שם כלום?
נכון, לא משתמשים במקום הזה בכלל, למרות שניתן להוציא את המגירה, היא לא מפריעה אז היא נשארת כל הזמן שם.
אבל זה נראה מוגבל מאד , לא?
אם אני שמה בליל שבת סכו"ם - מזלגות וסכינים של דגים וכפות של מרק
שנניח יש עשרה סועדים
ואז בבוקר עוד פעם סכינים ומזלגות של עשרה סועדים.
ויש חוץ מזה גם את כל הכפות הגשה
זה נראה שלא נכנס הרבה...
תלוי בגודל של המדיח, לנו יש 60 ויש בו המון מקום,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה