דרוש מידע מגנטים למזכרת

• הוסף לסימניות
האם מישהו יכול להמליץ איפה להדפיס על מגנטים משהו כמזכרת לאירוע בגודל של כרטיס ביקור.
חשוב לי מחיר ריאלי ומקום באיזור המרכז.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
בעיקרון כל דפוס דיגיטלי עושה כאלו דברים.
אבל תשאלו בפורום הפקות דפוס...

• הוסף לסימניות
אין לי הרשאה לשם. האם מישהו יכול להכניס את ההודעה לשם?
המון המון תודה

• הוסף לסימניות
דפוס שווה בבני ברק, עשה לי עבודה מדהימה לפני שנתיים-שלוש
במחיר זול בפער עצום ממקומות אחרים שבררתי, ממש בדיחה

העבודה היתה יפה ובמחיר ממש סמלי

אומנם זה מזמן, אבל שווה לברר

• הוסף לסימניות
דפוס שווה בבני ברק, עשה לי עבודה מדהימה לפני שנתיים-שלוש
במחיר זול בפער עצום ממקומות אחרים שבררתי, ממש בדיחה

העבודה היתה יפה ובמחיר ממש סמלי

אומנם זה מזמן, אבל שווה לברר
אם אפשר לדעת איפה הם יושבים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לאחרונה גיליתי שניתן להזמין עבודות גרפיקה במרכז התעסוקה השיקומי של אהל שרה.
יש שם גרפיקאית מחוננת שמכינה עבודות גרפיקה יפהפיות, המחירים מצונים - וזה גם חסד עצום!
כבר אירוע שני שאני מזמינה אצלה מיתוג, מזכרות ועוד.
מומלץ בחום!!
http://www.ohelsarah.org

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה