דרוש מידע מגנטים (משחק לילדים)>>כביסה>>זה הולך ביחד??

• הוסף לסימניות
או בצורה יותר ברורה איך מנקים את זה??

• הוסף לסימניות
היום משיהי אמרה לי שכל שנה מכבסת.
עדיין לא ניסתי

• תודה
Reactions: MDG
  • הוסף לסימניות
המכונה הורסת את המגנטים, נכנס מים וכו'
רק עם מגבון

• תודה
  • הוסף לסימניות
בשום אופן לא בכביסה. המים חודרים למגנטים והורסים אותם.
רק עם סמרטוט לח \ מגבון.

• תודה
  • הוסף לסימניות
ובאמבטיה, זה גם מצליח לחדור לשם?

• הוסף לסימניות
כן. זה באמת נאכס לנקות אותם אחד אחד, מה גם שבד"כ זה כמויות (אצלי בכ"א. . .) אבל לא מומלץ עם מים.

• תודה
  • הוסף לסימניות
לדעתי, הורס גם את התוף, תחשבי איזה מכות התוף מקבל בכל סיבוב....
אני לא ניסיתי, מוכרת וזהו.

• הוסף לסימניות
לפני שאתן מוותרות על המשחק למשך הפסח, ממליצה לבדוק אצל הרב/הבעל מה באמת צריך לעשות כדי שאפשר יהיה להשתמש בפסח.

(אצלינו: לרוקן את הסלסלה ולהחזיר. כנ"ל בכל המשחקים. רק לראות שאין שם איזה ביסלי סורר)

• הוסף לסימניות
אנחנו מקלחים את כל משחקי ההרכבה עם מים ואקנומיקה, ותולים אותם לייבוש...
פזרנו על הרצפה במרפסת...
התייבש ונשאר מעולה!

• הוסף לסימניות
שימו לב שהמכונה עלוטלה להיהרס עם כל חלקי המשחק שמכבסים.
אני עשיתי אמבטיה למשחק אחד, קניתי בובה חדשה, וספר מנויילן חדש. כל שאר המשחקים נמכרים.

• הוסף לסימניות
לא יודעת על מה אתן מדברות.
עשיתי אתמול את המגנטים. יצאו מצוחצחים.
היום השתזפו בשמש כשעה.
ועכשיו הם נקיים ומחכים לפסח.
(עושה כל שנה)

• הוסף לסימניות
לא יודעת על מה אתן מדברות.
עשיתי אתמול את המגנטים. יצאו מצוחצחים.
היום השתזפו בשמש כשעה.
ועכשיו הם נקיים ומחכים לפסח.
(עושה כל שנה)
את עושה, או שגמדים קטנים עובדים על זה?
לא מכניסה ללו"ז פירור יותר ממה שחייבים.

• הוסף לסימניות
את עושה, או שגמדים קטנים עובדים על זה?
לא מכניסה ללו"ז פירור יותר ממה שחייבים.
אני רואה שלא כתבתי ברור- הכנסתי למכונה..................... (כל שנה אני עושה ככה)
אני גם עושה את המינימום הנדרש.
אבל הייתי חייבת להרגיש שגם המשחקים קיבלו את היחס הראוי להם.

• תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה