כללי מגנט אשר יצר

• פותח הנושא vj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
זה דחוף לי מאוד, ביקשו ממני לעצב מגנט של אשר יצר, לא סיימתי עדין, בסגנון של מלכות, מה לשנות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י vj;326976:
זה דחוף לי מאוד, ביקשו ממני לעצב מגנט של אשר יצר, לא סיימתי עדין, בסגנון של מלכות, מה לשנות?

את הרקע הלבן מאד משעמם:D

• הוסף לסימניות
סליחה...

ויש משהו שהלקוח רוצה, שהכותרת של הישיבה תהיה כמו הלוגו של מלכות, אני חלילה לא באה לגנוב, אבל אולי מישהו העלה פה או שיש לו עיטור דומה?
ת ו ד ה ! ! !

קבצים מצורפים

• אשר יצר.jpg
    1 MB · צפיות: 43
  • הוסף לסימניות
יפה מאד.
טיפוגרפיה מאורגנת.
שילוב צבעים נעים לעין (אם כי יש מקום לדון האם הוא מתאים לנושא הספציפי, או שהיה מתאים להחליף את הבורדו בכחול כהה, למשל.)

לא ציינת מה גודל המגנט, (סתם כך, מגנט בדר"כ מצמידים למקרר - מה קשר ברכת "אשר יצר" לכך?)

העיצוב מדי ממורכז. תנסי לארגן את העיטורים באופן שייצרו קו א-סימטרי בחלק העליון.

ההבלטה מיותרת.

העיטורים בחלק התחתון אינם במקומם, תוכלי לותר על אחד, ואת השני לשלב עם הסטריפ שבתחתית.

כולל ברסלב אינו "סגולה לרפואה", וגם לא חוני המעגל :), תורידי את הכיתוב הזה לתוך גוף המגנט, הוא אינו שייך לכותרת.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Graphic;327076:
סתם כך, מגנט בדר"כ מצמידים למקרר - מה קשר ברכת "אשר יצר" לכך?
בהרבה מאד בתים, המקרר נמצא במטבח, ולרוב- גם הכיורים...
ובהרבה בתים- זהו הכיור בו נוטלים ידיים... (אם מפני שהוא היחיד, ואם מפני שמקפידים שלא ליטול בחדר האמבטיה.)
בנו? :)

• הוסף לסימניות
זה עדיין לא הופך את המטבח למקום שמגנט כזה הוא המתאים לקשט אותו...

מה גם שבבתים רבים, יש כיור אחר שבו נוטלים ידיים, ולידו אין מקרר - ומה הם יעשו במגנט כזה, שקיבלו ביחד עם הקבלה על התרומה הנדיבה?

• הוסף לסימניות
יפה אמרת: 'בתים רבים'...
מה שאומר שעדיין יש בתים רבים אחרים, אותם הזכרתי, אותם המגנט יכול לשמש ואפילו לקשט. (ולטעמי זהו ממש קישוט יפה ויהודי ופרקטי מאין כמוהו. אבל זה כבר בהחלט ענין לדיון)
ואת קודם טענת בתמיהתך כי אין כלל קשר בין המגנט למטבח, ועל זאת באתי לתרץ לעיל. :)

ואם כבר אנחנו פה, תרשי לי להחמיא לך על הביקורות הממוקדות והרהוטות שלך, שקריאה שלהן היא לפעמים לימוד בפני עצמו. :eek:

• הוסף לסימניות
יפה מאד! איך עושים את העיטורים האלו?

• הוסף לסימניות
תודה על כל ההארות, את ההבלטה ממש לא רציתי, הלקוח רצה! בכל אופן מי יודע איך אני משיגה עיטור דומה למלכות?
משיגים עיטורים כאלה באתר sxc, חינמיים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה