מגנט בגודל דלת

• הוסף לסימניות
משהו באיכות , עם למינציה וכו'
יש מי שעושה?

כמובן שאתן מידות מדויקות במידה ורלוונטי

• הוסף לסימניות
אפשרי אצלנו, אם מדובר בכמות ולא בכמה בודדים.
יש לנו שטאנץ קיים, שיחסוך לכם עלות סכין.

• הוסף לסימניות
בודד אפשר אצלנו

• הוסף לסימניות
ישנו מקום שמתעסקים במגנטים במיוחד לדלתות.כולל הרכבה.והרבה הדפסים לבחירת הלקוח. כמה לקוחות שעשו ומאד מרוצים.
השאלה אם לזה הכוונה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיקוד;1789440:
אפשרי אצלנו, אם מדובר בכמות ולא בכמה בודדים.
יש לנו שטאנץ קיים, שיחסוך לכם עלות סכין.

טעות,
חשבתי שהכוונה למגנט עם מתלה לדלת,
מגנט שלם לדלת כמובן לא מצריך שטאנץ, ואנחנו מדפיסים בודדים,
הגודל שיש לנו ביחידה אחת הוא רוחב 60 ס"מ, אורך לא מוגבל,
זה הרוחב שבו מגיעים גלילי המגנט.

• הוסף לסימניות
אני אסביר,
לקוחה פנתה לחברה כזאת כמו שהצעתם שידפיסו לה עיצוב מסוים של דלת
המחיר היה אסטרונומי , ולכן היא בודקת אפשרות של לעשות לבד,

צריך להדפיס על מגנט רוחב 80 גובה 200 (הערכה כרגע)
הדפסה איכותית .
(לגבי אפשרות של הדפסה בחלוקה לשניים אני מחכה שהיא תחזיר לי תשובה,
אשמח להצעת מחיר בכל מקרה גם אם זה בחלקים.

אה, וזה רק יחידה אחת :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עיצוב קונקט;1789510:
ישנו מקום שמתעסקים במגנטים במיוחד לדלתות.כולל הרכבה.והרבה הדפסים לבחירת הלקוח. כמה לקוחות שעשו ומאד מרוצים.
השאלה אם לזה הכוונה?

אשמח אם תתני לי שם של חברה שאת מכירה שאפשר להוסיף על הגרפיקה שלהם תוספת
(זה הבקשה שלה ולכן היא פנתה אלי, החברה שהיא בדקה איתה לא יודעים לעצב, ולא מוכנים להעביר אלי קובץ בגלל זכויות יוצרים..)

• הוסף לסימניות
נדמה לי שיש מישהו כאן שמייצרת מדבקות לקירות, אולי יכול להתאים גם לזה?

• הוסף לסימניות
אולי באמת עדיף מדבקה ממגנט?!

• הוסף לסימניות
הם רוצים מגנט כדי שיהיה ניתן להעביר מדלת לדלת
:rolleyes::rolleyes::confused::confused:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה