כללי מגנט - חוות דעתכם חשובה לי!

• הוסף לסימניות
שוב התבקשתי לחוות דעתכם!
מגנט שצריך להודיע על כניסתה של גב' עדנה נבון לקול הלשון...
זה מה שיצא, הייתי שמחה אם יש לכם רעיונות איך לשכלל ולשפר!
מחכה מאוד לתגובותיכם!
והאם ברור איך מתקשרים???

קבצים מצורפים

• מגנט.jpg
    KB 168.7 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
מאוד ברור איך מתקשרים, אבל העיצוב קצת ריק מידי. אולי להוסיף משהו מסביב, עדין מאוד, אבל שייתן גבולות

• הוסף לסימניות
לרבנית רות שמש יש מס' ישיר בקול הלשון, למה לה אין?

• הוסף לסימניות
ברור ומובן, אין צורך להוסיף.

• הוסף לסימניות
הייתי מרחיקה מעט את מספרי הטלפון מהקו המפריד

• הוסף לסימניות
עבודה מצויינת. לא להוסיף כלום.
אם היה אפשר להוריד את הלוגו התקוע, היה יותר טוב :)
רק לרווח בין מספרי הטלפון למטה ולהעלות את כל הגוש מעט למעלה שיהיה ממורכז.

• הוסף לסימניות
שיווקי וממוקד

נכתב ע"י דואר;875104:
שוב התבקשתי לחוות דעתכם!
מגנט שצריך להודיע על כניסתה של גב' עדנה נבון לקול הלשון...
זה מה שיצא, הייתי שמחה אם יש לכם רעיונות איך לשכלל ולשפר!
מחכה מאוד לתגובותיכם!
והאם ברור איך מתקשרים???

מאוד מאוד שיווקי, ממוקד
ומניע לפעולה.

האם את מעצבת גם בתחום ה-web ?
נראה שיש לך גישה לתחום.

logo.png

• הוסף לסימניות
אני מעלה דברים בשביל מישהי שאין לה חיבור לפרוג...
וכן היא גם עוסקת בתחום ה-WEB.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה