דרוש מידע מגף מפלאסטיק לאחר נתוח בקרסול, מה זה?

• הוסף לסימניות
אשתי שברה את העצמות הקרסול ואמרו לה בבית חולים שצריכה לעבור נתוח ויום אחרי זה תוכל להניח הרגל על הרצפה עם מגף מפלאסטיק
מישהו יודע על מה מדובר ומה אמור להיות התהליך אחר כך?

• הוסף לסימניות
חברה שלי עברה לפני כשבוע ניתוח לאיחוי שבר בקרסול כולל הכנסת פלטה וברגים.
הסבירו לה שאין צפי מדוייק מתי תוכל לחזור לשגרה מלאה.יכול להיות שיקח חודשיים ויתכן גם חצי שנה.
אשמח אם כאלה שעברו את זה יוכלו להגיד מנסיון כמה זמן לקח להם השיקום ותוך כמה זמן חזרו ללכת בצורה רגילה.והאם עברו ניתוח נוסף בהמשך להוצאת הברגים.
ומה עזר להם לזרז את תהליך השיקום.
תודה מראש לעונים.
אני יודע שעבר הרבה זמן מאז אבל האם את זוכרת איזה שבר זה היה וכמה זמן למעשה ארך תהליך הריפוי?

• הוסף לסימניות
אני עברתי ניתוח חוזר להוצאת מתכות. הרדמה מלאה. אשפוז יום. קשה מאוד להשתחרר הביתה בו ביום. אי אפשר לדרוך על הרגל.

ופיזיוטרפיה, להתמיד, כמה שיותר משקיעים בזה משיגים החלמה טובה יותר.
באיזה מקום בקרסול היה השבר שלך?

• הוסף לסימניות
ליד שרה יש מענה של הרבה סוגי מגפים
צריך להתאים לה וזה אכן מועיל מאד

• הוסף לסימניות
אני עברתי ניתוח שבר בקרסול לפני שנים ושמו לי גבס.
אחרי שהורידו את הגבס הלכתי תקופה עם המגף( אם אני זוכרת נכון , קוראים לו איירקסט ) אתםיכוליםלבדוק אם יש החזר מהקופה ופשוט לקנות את זה .
כמובן שעברתי במקביל טיפולי פיזותרפיה במשך תקופה ארוכה...
רפואה שלימה!

• הוסף לסימניות
כל אחד לגופו של עניין אם כך אמרו לה כנראה שזה לא ניתוח מסובך ויתכן שהיא תוכל...
את המגף ניתן להשיג גם בעזר מציון

• הוסף לסימניות
ישנם סוגי שברים שאין בעיה של דריכה (אפילו להפך הדריכה עוזרת לריפוי והחלמה)
את המגף ניתן להשיג בהשאלה מיד שרה
אך הייתי ממליצה (מנסיון אישי) לרכוש חדש אם יש לה את הביטוח הגבוה זה עולה 70-80 שקל
וקוראים לזה מגף דריכה
כיום מרבים להשתמש במגף כתחליף לגבס בעקבות המעלות הרבות שיש בו (אופציה לרחיצה,פחות כבד וכו’)

• הוסף לסימניות
ישנם סוגי שברים שאין בעיה של דריכה (אפילו להפך הדריכה עוזרת לריפוי והחלמה)
את המגף ניתן להשיג בהשאלה מיד שרה
אך הייתי ממליצה (מנסיון אישי) לרכוש חדש אם יש לה את הביטוח הגבוה זה עולה 70-80 שקל
וקוראים לזה מגף דריכה
כיום מרבים להשתמש במגף כתחליף לגבס בעקבות המעלות הרבות שיש בו (אופציה לרחיצה,פחות כבד וכו’)
תודה
וזה משהו שניתן לקנות בקלות כשהיא תצטרך? (אני לא רוצה לקנות אותו כרגע כל עוד אני לא בטוח למה בדיוק הרופא התכוון)

• הוסף לסימניות
תודה
וזה משהו שניתן לקנות בקלות כשהיא תצטרך? (אני לא רוצה לקנות אותו כרגע כל עוד אני לא בטוח למה בדיוק הרופא התכוון)
כן.
בכל חנות אורתופדיה. (רק תשאלו לפני האם יש לחנות הסדר עם הקופה שלכם, כי אין כזה דבר לקבל על כך החזר אלא ההשתתפות עצמית היא 70-80 ש"ח)

אין בזה מידות, רק גובה (נעל/חצי מגף/מגף מלא)

אצלי, בעלי קנה לי בלעדי (אני הייתי מאושפזת והוא הלך לקנות) וזה היה מצויין.
כי זה עובד עם סקוטצים

• הוסף לסימניות
כן.
בכל חנות אורתופדיה. (רק תשאלו לפני האם יש לחנות הסדר עם הקופה שלכם, כי אין כזה דבר לקבל על כך החזר אלא ההשתתפות עצמית היא 70-80 ש"ח)

אין בזה מידות, רק גובה (נעל/חצי מגף/מגף מלא)

אצלי, בעלי קנה לי בלעדי (אני הייתי מאושפזת והוא הלך לקנות) וזה היה מצויין.
כי זה עובד עם סקוטצים
ולא הבנתי איך הולכים אחרי הנתוח? עדיין עם קביים?

• הוסף לסימניות
תלוי באופי הניתוח,
האם צריך ברגים ופלטה או לא....

מה שכן צריך להתמיד בפיזיותרפיה

• הוסף לסימניות
א. לגבי דריכה על הרגל - הרופא המנתח אחרי הניתוח יגיד בוודאות אם צריכה להיות עם רגל למעלה או שאפשרת לדרוך....,

ב. לגבי השיקום- צריך הרבה אורך רוח :) וכמו שכתבתי לעיל' התמדה בפיזיו...

ג. זה גם מאד תלוי בגיל....

ד. רפו"ש ושיעבור בקלות

• הוסף לסימניות
כן , צריך....
גם עם יש ברזלים
עם זה כף רגל אז אסור לדרוך אבל עם זה עצמות פיביט ופיבולה או טיביה ממליצים להתחיל לדרוך מייד.
השיקום יכול להיות ארוך אז אנא לתאזר בסבלנות (לי לקח יותר משנה לחצי שכלל פיזיותרפיה וכן הידרוטרפיה ועדיין לא חזרתי למה שהייתי)

• הוסף לסימניות
אשתי שברה את העצמות הקרסול ואמרו לה בבית חולים שצריכה לעבור נתוח ויום אחרי זה תוכל להניח הרגל על הרצפה עם מגף מפלאסטיק
מישהו יודע על מה מדובר ומה אמור להיות התהליך אחר כך?
יש בעזר מציון
טל 036144500

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה