מגפי גומי לבנים- היכן ניתן להשיג?

• פותח הנושא b.m
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
באשדוד.
במחיר 50 ש"ח +-.
יש דבר כזה?

• הוסף לסימניות
פה באלעד יש גם ב-40.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י b.m;1142803:
באשדוד.
במחיר 50 ש"ח +-.
יש דבר כזה?

תנסי לחפש אצלכם בשוק,
אם את מגיעה לב"ב -אני קניתי "בבאזר לב העיר" ב 30 ש"ח

• הוסף לסימניות
אין לכם אוטו נעליים בזול? :)
הוא מוכר בין 25-40

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;1142868:
אין לכם אוטו נעליים בזול? :)
הוא מוכר בין 25-40
לא אוטו ולא נעליים :)
אשמח לדעת עוד.
השוק די רחוק, ועד יום רביעי צפוי לרדת הרבה גשם בעז"ה.

• הוסף לסימניות
חשבתי שמגפיים זה נעליים של הדור הקודם. ועוד מגומי..

בעלי רוצה שאקנה לילדים. (אנחנו גרים בדירת קרקע והחצר מלאה בשלוליות)
זה באמת מסורבל ולא נוח?

• הוסף לסימניות
קניתי בנקסט.
נראה לי בחמישים ומשהו ש"ח. מקסימות ממש עם ציור של משטרה (הבן שלי בחר...)

• הוסף לסימניות
יש בזול בז' החדשה, יש שם איזשהיא חנות נעליים, או בחנויות נעליים אבל שם זה עולה יותר מ50, נראה לי, ברובע ו' בטח תמצאי ביותר זול....

• הוסף לסימניות
נעלי שי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה