דרוש מידע מגפי נשים במחיר זול - איפה משיגים?

• הוסף לסימניות
שלום.
אשמח למידע איפה ניתן להשיג מגפיים לנשים,
בירושלים,
באזור 150 ש"ח,
שיחזיקו לפחות עד סוף החורף הנוכחי בשימוש כמעט יומיומי.
יש איפשהו מבצעים?
תודה !

• הוסף לסימניות
נעלי גלי
הרבה זוגות בין מאה למאה חמישים
נראה איכותי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לך באמזון את רשימת רבי המכר

ואת יכולה בצד ימין למיין לפי מגפונים\אמצע השוק\ברך וכו'

ואפשר להשיג שם מגפי מותג ביותר במחירים זולים ביותר לדוגמא

מגפי קרוקס לנשים

דגם נוסף

כנ"ל

מבחר מגפיים

(משלוח חינם בקניה מעל 49$)

• הוסף לסימניות
בטו גו היה השבוע ב-79

• הוסף לסימניות
עם איכות של שתי פסיעות...

• הוסף לסימניות
אההה בטחח
אני הגעתי אחרי חודש והם טענן שכבר נגמר המבצע ושלחו אותי כלעומת שבאתי...
מאז לא קונה שם111!
רק נכנסת לראות אם יש משהו שווה ;)

• הוסף לסימניות
קניתי עונה קודמת מגפים שם
ונשאר מעולה כל העונה.

אין לי הרבה נסיון איתם
אבל במחיר כזה אפשר לקנות גם שניים
גם לעונה הבאה...

• הוסף לסימניות
נכון, אני גם קניתי פעם סמוך לפסח כשכל מגף עלה לי שלושים שקל(!) והחזיקו לי כמעט שתי עונות,
רק שעכשיו היה לי יותר מתחשק להשקיע וגם ראיתי שבסוף העונה לא ישאר משהו מעניין אז לא לקחתי ריזיקה וחוצמזה בינתיים קר לי ברגליים....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה