עזרה מגרד לי העיין נורא תנסו לעזור לי

• הוסף לסימניות
נכנס לי אבק לעין אתמול ושטפתי את העין וזה לא מפסיק לגרד ועיין אדומה וזה מתנפח מגירודים מה אפשר לעשות?
אל תגרדו זה מזיק יותר...
מומלץ לפנות לרופא- עין זה איבר רגיש מאד,
לקבל משחה אנטביוטית כמו סינטומיצין וכו'

• הוסף לסימניות
ללכת לרופא, עין זה לא משחק.
ולא לגרד בשום אופן!
אני גירדתי בעקבות אלרגיה וזה יצר תגובה פחות חביבה.
הוא יתן לך טיפות להרגעת הגרד.

• הוסף לסימניות
אבל לרופא זה יהיה עוד מלא זמן-רק שבוע הבא
כדאי לנסות סינטומיצין? זה אנטיביוטיקה, לא?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אבל לרופא זה יהיה עוד מלא זמן-רק שבוע הבא
כדאי לנסות סינטומיצין? זה אנביוטיקה, לא?
בכזה מצב, מפנים למיון- עינים.
אין סיבה לחכות שבוע.
ומה תועיל אנטיביוטיקה.
תתקשרו למוקד של הקופה, ותגידו שאתם חיבים בדחיות הפניה לרופא עינים.

• הוסף לסימניות
נכנס לי אבק לעין אתמול ושטפתי את העין וזה לא מפסיק לגרד ועיין אדומה וזה מתנפח מגירודים מה אפשר לעשות?
כוס חד פעמי עם מים להכניס את העין ולהסתכל לכוס למטה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אם יש לך נרתיקי דמעות סטרליים תטפטפי לפחות שתיים כאלו ואח''כ להחזיק את העין סגורה דקה שתיים.

• הוסף לסימניות
אולי יש שם משהו בפנים
יש עזרה ראשונה אצל רופאי עינים
תבררו בקופה

• הוסף לסימניות
תחכי לרופא ובינתיים תנסי קומפרסים- מניסיון זה ממש עוזר!!
(מגבת ששופכים עליה מים רותחים ושמים על העיניים-אפשר לחכות קצת שטיפונת יתקרר, אבל שעדיין יהיה חם)

• הוסף לסימניות
לא לשפשף את העין עם היד!! זה מה שמחמיר את הגירוד והזיהום!
אם מציק אפשר לשפשף את העין עם טישו, כך שהיד לא תיגע בעין גם לא בעפעפיים.
מנסיון! אם מקפידים על זה
זה עובר תוך לא הרבה זמן

• הוסף לסימניות
תחכי לרופא ובינתיים תנסי קומפרסים- מניסיון זה ממש עוזר!!
(מגבת ששופכים עליה מים רותחים ושמים על העיניים-אפשר לחכות קצת שטיפונת יתקרר, אבל שעדיין יהיה חם)
אפשר לנסות לשים שקיק תה לאחר הרטבה במים רותחים
זה מרגיע..
אותו רעיון, תה עדיף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה