כללי מגששת דרכי בקורל...

• הוסף לסימניות
עזבתי את התוכנה בגירסא 9 וכעת אני מנסה לחזור אליה (14) לאור נסיבות שאינן תלויות בי...
אנא עזרתכם בבקשה מכל אוהדי וחובבי....

שאלה מס' 1:
איך הופכים את ה>> שמופיעים לי במקום ה-' ?
שאלה מס' 2:
איפה כל הפונקציות של הטקסט??? והפסקה???

תודה מראש!
המשך יבוא!...

• הוסף לסימניות
3. האם יש אפשרות לעשות מעבר לשקוף? או מסכה הדרגתית?
4. איפה עושים צל? (פעם ידעתי..)

• הוסף לסימניות
טוב, אז קיבלתי עזרה ונזכרתי בכל מה שהיה טמון בתאים האפורים של המוח...
מי שיצטרך יוכל לשאול אותי.
ובע"ה כמו שכתבתי... המשך יבוא...

• הוסף לסימניות
5. איך הכי מומלץ להכניס קובץ עם שקיפות (קובץ פוטושופ)?

• הוסף לסימניות
רגע, זה אשכול שאלות????:confused:
מה עם התשובות???
(חכם שואל- חצי תשובה...)
(אין לי מושג בקורל מצטערת...)

• הוסף לסימניות
אכן כן. זה אשכול התהיות שלי בקורל...
מיועד למי שמבין ומולהב על התוכנה ולא יחליף אותה בשום תוכנה שבעולם....
...ונתנו... איפה אתה?

• הוסף לסימניות
גם אני חפרתי וחפרתי ולא מצאתי את המקום שקובעים בו מספרית את גובה הרווח בין השורות, אשמח אם מישהו יחכימני.
משום מה ב-9 זה נמצא
ב-14 לא מצאתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלף ריש;367587:
גם אני חפרתי וחפרתי ולא מצאתי את המקום שקובעים בו מספרית את גובה הרווח בין השורות, אשמח אם מישהו יחכימני.
משום מה ב-9 זה נמצא
ב-14 לא מצאתי.

למעלה בעמודה של טקסט, לבקש פרגרף ושם יש לך אפשרות לקבוע הכל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;367528:
5. איך הכי מומלץ להכניס קובץ עם שקיפות (קובץ פוטושופ)?

לייבא קובץ פוטושופ. כלומר psd. פשוט, לא?
לא הבנתי אם כבר קיבלת תשובות לשאלות או שצריך עדיין לענות.

• הוסף לסימניות
אין לי כרגע קורל על המחשב ננסה לענות לך כך:
שאלה מס' 1 באפשרויות בחלון של הטקסט, לבטל מרכאות חכמות
שאלה מס' 2 תחת תיקיית window את מסמנת וי אילו סרגלים יהיו לך בחוץ, תסמני שם וי לטקסט, כמו"כ תחת תיקיית text יש את כל האופציות.
שאלה מס' 3 יש כלי בצורת גביע, הוא כלי השקיפות, יש לו כמה אפשרויות, לחיצה וגרירה על שטח צבוע, יצור לך מעבר לשקוף.
שאלה מס' 4 יש בארגז הכלים, גם תת ספריות, תלחצי על המשולש הקטן, ליד האפקטים ערבול וכו.. ותגלי את כלי הצל, אם אינני טועה.
על 5 כבר ענו לך
בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
האם אפשר ברשותך נעמי להוסיף שאלה על שאלותייך?:)

איך מעבירים טקסט עם הדגשות מוורד לקורל (קורל 11)
בהעברה רגילה מתבטלים ההדגשות והנטויות.

תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;367535:
...ונתנו... איפה אתה?
לא קיים יותר כנראה.
אופס... מצאתי דקה להגיב.
(קצת עסוק, לפני פסח וכו'...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקהil;367716:
האם אפשר ברשותך נעמי להוסיף שאלה על שאלותייך?:)

איך מעבירים טקסט עם הדגשות מוורד לקורל (קורל 11)
בהעברה רגילה מתבטלים ההדגשות והנטויות.

תודה.

לא נראה לי שיש אפשרות כזו. לפחות לא בטקסט עברי.

• הוסף לסימניות
<TABLE class=tborder style="BORDER-TOP-WIDTH: 0px" cellSpacing=1 cellPadding=8 width="100%" align=center border=0><TBODY><TR title="הודעה 367600" vAlign=top><TD class=alt2 align=middle width=125>אוהב0ישראל</TD><TD class=alt1>ציטוט:
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=8 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD class=alt2 style="BORDER-RIGHT: 1px inset; BORDER-TOP: 1px inset; BORDER-LEFT: 1px inset; BORDER-BOTTOM: 1px inset">פורסם במקור על ידי אלף ריש
משום מה ב-9 זה נמצא
ב-14 לא מצאתי.

</TD></TR></TBODY></TABLE>

למעלה בעמודה של טקסט, לבקש פרגרף ושם יש לך אפשרות לקבוע הכל. </TD></TR></TBODY></TABLE>
אולי יש מצב של צילום מסך?
פשוט, ידנית אני יודעת היכן משנים גודל רווח בין שורות
אך מספרית ניסיתי בכל האופציות ולא הצלחתי,
וזה דחוף לי
אשמח אם טובי ומביני הקורל יוכלו לעזור לי
(בתיבת הדו שיח של פרגרף משום מה לא מצאתי תשובה לשאלתי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה