מגש החלות נשבר :(

• הוסף לסימניות
מישו התנסה בהחלפת הזכוכית?
עמיד?
שווה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירי12;1304502:
עמיד?
שווה?

לגמרי.

הלכתי לבית הזכוכית, עשו לי זכוכית חדשה, עם חורים.
עלה לי כמה פרוטות.
מחזיק מעמד כבר הרבה זמן.

• הוסף לסימניות
עולה בערך 40-50 שח
וזה מזכוכית ויחזיק עד הנפילה הבאה..

• הוסף לסימניות
הלכתי לבית הזכוכית, עשו לי זכוכית חדשה, עם חורים.
עלה לי כמה פרוטות.
מחזיק מעמד כבר הרבה זמן.[/QUOTE]

איפה זה בית הזכוכית?

• הוסף לסימניות
העמלים 23, ירושלים (שכונת בית ישראל)

• הוסף לסימניות
אני עשיתי את זה בבני ברק ברחוב ירושלים מאחורי התחנה יש חנות קטנה של תשמישי קדושה

• הוסף לסימניות
...אני עשיתי בירושלים בגבעת שאול ברחוב שטנר.
בקיצור זה קורה כמעט לכולם. לא צריך להעלב, זה בסך הכל ענין של זכוכית שבירה.
אבל כן 'לעשות חושבים' אם הסיכון והלחץ בטיפול הזהיר שווה בצער המלך,
והרי שבת מלכתא ניתנה לשמחה ולא לצער.

בגמרא כתוב משהו כמו 'הרוצה לאבד ממונו יקנה כלי זכוכית לבנה'.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איפה אפשר לעשות זאת באשדוד?

• הוסף לסימניות
אפ'חד לא יודע??

• הוסף לסימניות
לי בית הזכוכית אפילו שייפו את הזכוכית בצורה לפי המגש באותו מחיר.
(על אף שחשבתי להסתפק באליפסה פשוטה).
מאז אני מנקה את הזכוכית רק מעל השולחן ומעל מגבת עבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה