מגש לדיסקים- מדפסת קנון

• הוסף לסימניות
שלום וברכה!

נשבר לי מגש הדיסקים של המדפסת canon pixma ip 4600
האם ניתן לרכשו בנפרד? אם כן, היכן?
אולי למישהו יש מיותר למכור?
מה המספר של קרט שנותנת את השירות לקנון?

תודה על הכל!

• הוסף לסימניות
קרט - משכננו החדש
בית ניופאן, רח' רוזנסקי 14 אזור תעשייה חדש,
מערב ראשון לציון, ת.ד 5264 מיקוד 75151
טלפון: 1-599-59-2000
פקס: 03-9438210

http://www.karat.co.il/contact.php

• הוסף לסימניות
אם כבר בעניין

הייתי מעוניינת לקנות מדפסת המדפיסה ע"ג דיסקים. אפשר קישור או המלצה למדפסת כזו?

• הוסף לסימניות
canon ip4950

• הוסף לסימניות
חוץ מהמחיר

אם משהו יודע ויכול לתת לי מידע על עוד דגמים / איכות הדפסה / עד כמה המדפסת סוחבת דיו

• הוסף לסימניות
לי יש Canon ip 4700, מרוצה מאוד, אבל נראה לי שזה דגם קצת ישן שלא ניתן להשיגו היום, בכל אופן המדפסות של קנון מעולות, ואיכות ההדפסה מעולה, ובנוגע לדיו, אני קונה לו סט של 5 ראשים תואמים ב-44 ש"ח כולל משלוח!!! ככה שאין הרבה מה להתלבט.

אין מבחר גדול במדפסות דיסקים עד כמה שאני מכיר..

• הוסף לסימניות
קנון אכן הכי שווים, בגלל איכות והמהירות והאמינות, אפסון הכי פחות מומלץ למי שלא משתמש בתדירות גבוהה כי הדיו שלו נוטה להתייבש ולסתום את החורים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shuki05;789716:
אני קונה לו סט של 5 ראשים תואמים ב-44 ש"ח כולל משלוח!!! ככה שאין הרבה מה להתלבט...
מה קורה אם חודש שלם אתה לא משתמש במדפסת?
אתה צריך לעשות אח"כ ניקוי ראש או שאתה ממשיך להדפיס ללא בעיות של כתמי צבע?

• הוסף לסימניות
את האמת שיש לו אותו כבר כשנה וחצי, והוא בשימוש בתדירות על בסיס יומי, ככה שלא קרה חודש שלא השתמשתי בו.
ומקסימום גם אם תעשה לו ניקוי, אז מה קרה..?

• הוסף לסימניות
אז זהו שהניקוי מבזבז דיו שיכול להספיק ל5-10 עותקים. זה הופך את כל העסק של הדפסה לפחות משתלם..

• הוסף לסימניות
שאלה

בשביל מה הניקוי?

• הוסף לסימניות
בשביל דיו שהתייבש בגלל אי שימוש במדפסת. זה מצריך בעיקר בדיו חילופי באיכות נמוכה

• הוסף לסימניות
בסביבות ה-500 ש"ח, קניתי ב-KRS בהר חוצבים

• הוסף לסימניות
כמה עולב

כמה דיסקים אפשר להדפיס במחסנית דיו ? אני מתכוונת צבע מלא, לא טיפונת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shuki05;789716:
לי יש Canon ip 4700, מרוצה מאוד, אבל נראה לי שזה דגם קצת ישן שלא ניתן להשיגו היום, בכל אופן המדפסות של קנון מעולות, ואיכות ההדפסה מעולה, ובנוגע לדיו, אני קונה לו סט של 5 ראשים תואמים ב-44 ש"ח כולל משלוח!!! ככה שאין הרבה מה להתלבט.

אין מבחר גדול במדפסות דיסקים עד כמה שאני מכיר..

אפשר בבקשה את המספר של החנות הקישור חסום
לכמה זמן זה מספיק הדיו?
זה נשמע הזוי 44 שקל כל הסט. לא?

• הוסף לסימניות
נשמע הזוי, אבל זה המחיר שאני משלם בשנה האחרונה, ואין איתם שום בעיה, ממש מרוצה.

ניתן ליצור קשר באמצעות טלפון מס' 077-5100-625 או במייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>.

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה!
לכמות מסוימת או לכל כמות?
אתה מפיס דיסקים עם הרבה צבע?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה