דרוש מידע מגש לפדיון הבן

• פותח הנושא stst
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
היכן ניתן להשיג בב"ב מגש לפדיון הבן (להניח עליו את התינוק)
תודה מראש,

• הוסף לסימניות
אם כבר בפדיון הבן עסקינן.
יש הנוהגים להניח על התינוק תכשיטים יקרים.

כדאי לחבר בסיכות ביטחון, וכמו כן לדאוג לצלם כל הזמן את התינוק. לצערנו ישנם אנשים שמנצלים לרעה את הבלגן ושולחים יד בתכשיט...

• הוסף לסימניות
מגש יש למישהו מידע???

• הוסף לסימניות
באשכול אחר כתבו: (לא יודעת לעשות קישור)

משפחת סגל, בן עזאי 3. טלפונים: 03-5703227, 03-6185813.
(לא תמיד עונים בטלפון, תנסי שוב בכל שעות היום)

• הוסף לסימניות
036772197 מגש ממש יפה

• הוסף לסימניות
מפתח העיר מלא גמחים בכל האזורים ..

• הוסף לסימניות
כדאי לחבר בסיכות ביטחון, וכמו כן לדאוג לצלם כל הזמן את התינוק. לצערנו ישנם אנשים שמנצלים לרעה את הבלגן ושולחים יד בתכשיט...
ההיתי בפדיון מאד מיוחד לפני חודש. תפרו את התכשיטים לבגדי התינוק עוד לפני שהלבישו אותו.
ומי שרצה הוסיף עוד לאחר מכן . כמובן עם סיכות ביטחון.

• הוסף לסימניות
נראה לי שחנות אחים חדד (ברחוב כהנמן) יש לה מגש שהיא נותנת

• הוסף לסימניות
אם בתכשיטים עסקינן, אז: תמנו מישהי אחת בלבד, אחראית, שתקח על עצמה את עול התכשוט מהתחלה ועד הסוף. היא 'תלביש' את התינוק, וגם תסיר ממנו את כל התכשיטים.
אחרת עלולים להאבד דברים. וזה קרה לי, נאבדה לי ככה טבעת.

ועוד כמה טיפים:
  • תדאגו לדחוף כמה שקיות של שום וסוכר לתוך המכנס, ואפילו השרוולים. שגם למשפחה הגרעינית עצמה ישאר משהו... (יש אנשים חסרי טקט שלוקחים בלי חשבון ובלי להשאיר לאחרים.)
  • זו שמחה מרגשת ויפה מאד. אם יש לך תקציב, אל תתקמצני על צילום ואפילו הסרטה. בשעת מעשה לא הבנתי למה, אבל בעלי הזמין ולמפרע שמחתי.
  • גם אם לא את מזמינה בפועל, אל תשכחי לעשות רשימה את מי להזמין! אני לא עשיתי את זה, ונפלו לי שני אנשים יקרים מאד מהרשימה. כואב לי עד היום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה