מגש פרלינים

• הוסף לסימניות
בצד ימין הפרלין בצורת תפילין.

קבצים מצורפים

• DSC_0185_800x537.JPG
    KB 103.2 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
באמת נראה טוב...
מפריע לי שהפטיפורים במנג'ט לא יושבים ישר במגשים. דבר נוסף, החזית לא מספיק ברורה ולא קונטרסטית לעומת האחורה (שזה נראה לי מה שעושה עומק)
**אני לא מבינה בצילום, ולכן לא השתמשתי במונחים "שלכם". אולי בכ"ז זה יעזור.

• הוסף לסימניות
ומה עם הWB?

קבצים מצורפים

• Capture.JPG
    KB 88.2 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י GolanArt;1092599:
באמת שניסיתי להבין לאן כיוונת בתיקון שלך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1092515:
בצד ימין הפרלין בצורת תפילין.
למה לפרט, תני לנו להישאר בערפל..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GolanArt;1092599:

אהבתי את זה ככה, חם.
שוקולד משדר לי חמימות, דווקא תיקנתי wb אבל לא אהבתי, אז חיממתי חזרה.

• הוסף לסימניות
סלחו לי אני באמת לא מבינה במקצוע שלכם...
אבל התמונה שלה יפה הרבה יותר מאשר התיקון שעשית...הצבע יפה יותר חם יותר!
מאשר הכיון הכחלחל הWb.

• הוסף לסימניות
גם בעיני החמה טובה יותר.
לענין השוקולד- כדאי להקפיא באופן מאוד אטום במקפיא עם קרח (לא של המקרר) וכך כשיוצא מההקפאה מונעים את טיפות המים.

• הוסף לסימניות
אני מכבד את הטעם של כולכם, אבל...
לעניות דעתי, WB לא נועד ליצירת אפקט, אלא לתיקון צבעים.
משחק עדין של הסלייסר יכול ליצור אפקט של חמימות אבל בטעם כמו פה:

http://www.prog.co.il/showthread.php?t=143440

מאידך, ככל שנמשיך שמאלה, נאבד את טווח הצבעים. לשיטתי יש דרך
יותר מקצועית לחמם מבלי לפגוע בטווח הצבעים, ע"י הוספת פילטר חם:

קבצים מצורפים

• Capture1.jpg
    KB 314.8 · צפיות: 12

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה