כללי מדבקה כמו המדבקות הישנות ששמים על מחברות וספרי לימוד

• הוסף לסימניות
עיצוב פשוט, מסגרת בצבע אדום/כחול/ירוק
כמדומני הפונט נרקיסים בולד

שם
כיתה
בית הספר
מקצוע

וכו'

מישהו יודע למה אני מתכוון?

• הוסף לסימניות
אני יודעת למה אתה מתכוון. אתה צריך דוגמא? (יכול להיות שיש לי)
בינתיים הכנתי דוגמא במחשב לפי הזכרון. וזה היה משהו כזה רק עם פונט נרקיסים שאין לי אותו

קבצים מצורפים

• דוגמא למדבקה בית ספר.jpg
    KB 722.9 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
לא, המסגרת היתה קו עבה וקו דק.

• הוסף לסימניות
אז רגע, אני משנה. ושולחת שוב
ככה?

קבצים מצורפים

KB 732.3 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
דומה, אבל אני מחפש את הדוגמא המדוייקת

תודה בכל אופן

• הוסף לסימניות
סליחה, זה היה ככה

קבצים מצורפים

KB 745.2 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
תחפש באינטרנט את אתר נוסטלגיה. יש שם כל מיני דברים שהיו פעם. בקטגוריה בית ספר יש באחת התמונות ספר עם כריכה חומה ועליה יש את המדבקה.

• הוסף לסימניות
אולי התכוונת לזה-

קבצים מצורפים

• File.PDF
    KB 399.7 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
יש לי כאלה בבית
אני עדיין משתמשת בהם
(:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה