כללי מדבקה לדיסק

• הוסף לסימניות
למי שלא מבין, כתוב מבצע 'התקשרות' בכתב יד קדשו של הרבי מליובאוויטש. חוצמיזה, אני מקווה שהכל מובן... ;)

צפה בקובץ המצורף 51299

קבצים מצורפים

• מדבקה לדיסק הכנה ליוד שבט תשע copy (Large).jpg
    KB 72.1 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד ועדין. (מפריע לי דבר אחד - שהפרחים לא שלמים/השילוב של הפרחים הלבנים מעליהם וקוטע את שלמותם)

• הוסף לסימניות
עדין ונחמד מאד!
העיטור הימני הסגול מתנגש בעין עם החבל, הייתי מוותרת עליו.

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• מדבקה לדיסק הכנה ליוד שבט תשע003 copy (Large).jpg
    KB 67.2 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
גם העיטורים הבז' שברקע קטועים (כמו שהיה הסגול בהתחלה)
חוץ מזה- מאוד יפה!
אני מחכה לראות את הדיסק.....

• הוסף לסימניות
עבודה יפה, אהבתי את הרעיון של הכתב של הרבי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;341100:
גם העיטורים הבז' שברקע קטועים (כמו שהיה הסגול בהתחלה)
חוץ מזה- מאוד יפה!
אני מחכה לראות את הדיסק.....

אני שמתי לב, והשארתי. תודה..

• הוסף לסימניות
מקסים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה